Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Přístav, Výměna manželek a Lidé z maringotek

26. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Prima, 20:15 – seriál Přístav – Marek Skála odejde od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se nehodlá jen tak vrátit domů, že nejde jen o jeden z jeho „výletů“. Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. Český seriál (2015)

  • Kino Barrandov, 20:15 – dobrodružný film Stopař – Cesta po Divokém západu a setkání s obávaným medvědem „Chodícím hromem“ dokáže z chlapce za krátkou dobu vychovat dospělého muže. Americký dobrodružný film (1997)

  • Nova, 20:20 – reality show Výměna manželek – Opět nahlédneme do soukromí dvou rodin. Tentokrát uvidíte, jak se bude cítit Veronika, matka tří dětí, v domácnosti dvou žen. A jak přežije lesbička Veronika pobyt v rodině, která je na pokraji rozpadu. Česká reality show (2015)

BRAND24

  • ČT 1, 21:30 – dobrodružný film Poklad Inků – Touha po pomstě stravuje mladého vládce kdysi velké říše a německý cestovatel pátrá po vrahovi svého bratra. Německo-bulharský dobrodružný film na motivy románů Karla Maye (1965)

  • ČT 2, 21:55 – drama Lidé z maringotek – O velké nešťastné cirkusové lásce. Na motivy povídek Eduarda Basse. Československé drama (1966)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).