Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Obecná škola, Maratonec a biathlon

8. 1. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 14:25 – Biathlon: Světový pohár 2013/14 Německo – Přímý přenos štafety žen na 4×6 km z německého Ruhpolding

  • Nova Cinema, 20:00 – romantické drama Město andělů – Anděl Seth působí v Los Angeles. Jednoho dne poznává krásnou Maggie a jeho srdce zahoří láskou. Aby s ní mohl žít, musí se stát člověkem. Aby se stal člověkem, musí ztratit nesmrtelnost. Americko-německé romantické drama (2008)

  • ČT 1, 21:00 -český film Obecná škola – Je krátce po válce a do chlapecké třídy jedné ze škol na pražském předměstí chodí desetiletý Eda Souček s kamarádem Tondou. Stejně jako ostatní, i oni zcela ignorují pokusy učitelky Maxové o výuku a spíš než o učivo se zajímají o barvu jejích kalhotek. Není divu, že se zoufalá pedagožka jednoho dne zblázní a na její místo nastoupí nový učitel. Igor Hnízdo chodí ve vojenské uniformě, na opasku má opravdovou pistoli a okamžitě zavede tuhý režim. Český film (1991)

BRAND24

  • STV 2, 22:00 – drama a thriller Maratonec – Dustin Hoffman v roli studenta, který se nevědomky připlete do smrtící hry, kterou rozehrál nepolapitelný válečný zločinec. Laurence Olivier v roli sadistického katana, který jde tvrdě za svým cílem, jímž je zásilka drahocenných diamantů. Americké drama a thriller (1976)

  • Prima Cool, 22:30 – komedie Biloxi Blues - Poprvé se všichni setkají ve vlaku, který je veze do vojenského tábora v mississippském Biloxi. Čekají je tu nejen vyčerpávající týdny výcviku pod vedením psychopatického seržanta, ale i zkouška jejich mužnosti. Americká komedie (1988)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).