Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: O smyslu života, Ve spárech yakuzy a Star Trek: Vzpoura

19. 6. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 13:55 – Česko – Velká Británie - Přímý přenos utkání na ME v basketbalu žen 2013 – Francie
  • Dajto, 20:10 – krimi thriller Pravidla boje - Protože Robert Scott (Val Kilmer) je v špionážním světě špičkový odborník, pověří ho úkolem do 48 hodin zjistit, kam zmizela beze stopy prezidentova dcera Laura. Ve spolupráci s týmem složeným z prezidentových poradců, FBI a CIA se Scott a jeho asistent Curtis (Derek Luke) snaží zjistit, zda byla Laura unesena z politických důvodů nebo se stala obětí obchodu s bílým masem. Dříve, než Scott stihne odletět do Dubaje, objeví se zpráva, že z moře bylo vytaženo tělo Laury a profesora, se kterým měla údajně milostný poměr. Scott a Curtis jsou z případu okamžitě odvolání a vyšetřování je náhle ukončeno. Oba však věří, že dívka ještě žije, že někdo ví o případu víc a cosi chystá. Rozhodnou se proto pátrat na vlastní pěst, chtějí Lauru zachránit a zjistit, proč se někdo pokusil fingovat její smrt. Americko-německý krimi thriller (2004)
  • Fanda, 20:20 – dobrodružné scifi Star Trek: Vzpoura - Kapitán Picard dostává rozkazy, které jsou v přímém rozporu se základní směrnicí. Pokud uposlechne, 600 mírumilovných obyvatel planety bude násilně vysídleno ze svých domovů pro údajné dobro milionů ostatních lidí, kteří pak budou moci využívat účinku věčného mládí. Neuposlechnutím riskuje svou loď, svou kariéru i svůj život. Pro Picarda je však volba jasná, postavit se proti celé hvězdné flotile a vést vzpouru za záchranu Ráje. Americké dobrodružné scifi (1998)
  • Smíchov, 20:50 – romantická komedie O smyslu života -  Kdysi slavný autor se setkává se svobodnou matkou a ze závislosti vyléčeným mladíkem, kteří hledají smysl života. Stále je totiž ostatními považován za toho, kdo zná odpovědi na jejich otázky. Přestože on sám nemá ani tušení. Americká romantická komedie (2009)
  • STV 1, 22:00 – krimi thriller Ve spárech yakuzy - Krvavý thriller o bývalém gangsterovi – členu Yakuzy, jehož rodina byla vyvražděna během kruté války gangů v Tokiu. Nyní je donucen vydat se s novou identitou do Ameriky, aby našel Kena – svého mladšího bratra. Yamamoto se zpočátku cítí frustrovaný v cizí zemi, navíc nemluví anglicky. Zjišťuje, že se Ken zapletl s drogovými dealery. Záhy se dostává do podsvětí L. A. a ke svému překvapení se ocitá zpět v životě plném násilí a zločinu, na jaký byl v Tokiu zvyklý. Brzy vytvoří silný gang, který bez jakýchkoli zábran, likviduje své nepřátele. Válka gangů se však nevyhybá ani Americe, a tak se Yamamoto po čase ocitá tváří v tvář jinému gangu a zjišťuje, že již není cesty zpět. Japonsko-britský krimi thriller (2000)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).