Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Liga mistrů UEFA a Vabank

15. 4. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • CS Film, 20:00 – drama Frona – Chudá vesnická dívka se z lásky provdala na bohatý grunt, jehož hospodář se marně snaží intrikovat proti družstvu, které vede její otec. Podkladem filmového scénáře byla hra Jaroslava Zrotala, zkušeného divadelníka, který se ve filmu občas objevoval v malých rolích. Carmen Farkašová hrála pod uměleckým jménem Hana Čelková, až později používala příjmení Hegerová. Československé drama (1954)
  • ČT Sport, 20:15 – Paris Saint-Germain – FC Barcelona – Přímý přenos úvodního čtvrtfinálového utkání Ligy mistrů UEFA

  • Prima Cool, 20:15 – FC Porto – FC Bayern Mnichov – Přímý přenos úvodního čtvrtfinále Ligy mistrů UEFA

BRAND24

  • Nova Cinema, 21:50 – komedie Loudilové – Středoškolské fotbalové hvězdy a lamači dívčích srdcí, Nick a Shawn, se právě chystají na letní fotbalové soustředění. Dva týdny bez holek si ale vůbec neumějí představit, a tak fotbal musí jít stranou. Protože kde jinde než v táboře pro roztleskávačky se dá najít tolik půvabných dívek pohromadě? Americká komedie (2009)

  • Dajto, 23:00 – thriller Vabank – Čtveřice žen, neúspěšných a zoufalých, se rozhodne vykrást národní banku. A všechno jde podle plánu do momentu, než se začne střílet. Pak už se jen roztáčí spirála potíží. Hrdinky jsou donuceny k útěku, věčně se však utíkat nedá. Americký thriller (1996)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).