Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Liga mistrů UEFA a Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba

13. 3. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • CS Film, 20:00 – krimi Pancéřové auto - Neznámá banda opět přepadla vůz s penězi Evropské banky. Bankéř Sam Hamilton se rozhodne používat napříště k dopravě peněz pancéřové auto. Jako řidiče najme závodníka Charlyho Allana. Allan je pozván k Hamiltonovi na večírek. Uprostřed tance s bankéřovou dcerou Bessy jej bandité přepadnou, srazí k zemi a Bessy unesou. Allan si stačí všimnout poznávacího čísla auta únosců a napíše je prstem do písku. Bessy je zamčena v domku v areálu garáží Nicka Houltona. V pátrání po Bessy pomáhá Allanovi jeho přítel Frank. Allan s Hamiltonem zajdou do Houltonových garáží, aby pronajali pancéřový vůz pro přepravu peněz. Allan k svému překvapení objeví v garážích auto únosců, chce osvobodit Bessy, ale je přemožen a uvězněn. Československé krimi (1929)
  • Prima Cool, 20:15 – Málaga CF – FC Porto - Přímý přenos odvety vybraného utkání osmifinále Ligy mistrů UEFA
  • Fanda, Fanda HD; 20:20 – akční scifi Star Wars: Epizoda I – Skrytá hrozba - Galaktickou republikou zmítají nepokoje. Vznikly spory ohledně zdanění obchodních cest k odlehlým hvězdným soustavám. Chamtivá Obchodní federace doufá, že záležitost vyřeší její armáda bojových droidů, která začne úplnou blokádu malé planety Naboo. Zatímco Republikový kongres vede o těchto dramatických událostech zdlouhavé rozhovory, Nejvyšší kancelář tajně vyšle dva rytíře Jedi, ochránce míru a spravedlnosti v galaxii, aby konflikt zažehnali. Americké akční scifi (1999)
  • ČT Sport, ČT Sport HD; 20:30 – FC Bayern Mnichov – Arsenal FC - Přímý přenos vybraného utkání Ligy mistrů UEFA – nejprestižnější evropské klubové fotbalové soutěže
  • Doma, 22:15 – mysteriózní thriller a horor Americké psycho - Patrick Bateman je mladý ambiciózní finančník, který je tam, kde chtěl být. Žije na Manhattanu, má snoubenku, pracovní postup. Co ho však vede k tomu, stát se krvavým zabijákem, ví jen on sám. Americko-kanadský mysteriózní thriller a horor (2000)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).