Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Liga mistrů UEFA a dokument Kmeny: Hooligans

11. 3. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – drama Legenda o vášni – Romantický příběh, který se stal legendou sám o sobě. Píše se konec 19. století. Na ranči v opuštěných kopcích Montany žije plukovník Ludlow se svými třemi syny a šťastně je vychovává daleko od krutosti indiánských válek. Do tohoto mužského světa vstupuje Susannah, krásná, inteligentní žena, která vyvolá mezi bratry vášeň a rivalitu a navždy změní jejich osudy. Americké drama (1994)

  • Prima Cool, 20:15 – FC Bayern Mnichov – Šachtar Doněck – Přímý přenos odvety osmifinále Ligy mistrů UEFA

  • ČT Sport, 20:20 – Chelsea FC – Paris Saint-Germain - Přímý přenos osmifinálového utkání Ligy mistrů UEFA

BRAND24

  • ČT 2, 22:00 – dokumentární cyklus Kmeny: Hooligans - Fotbalové fanouškovství, násilí a surová existence. Režisérovi Jiřímu Volkovi se podařilo přiblížit k akcím obávaných hooligans. Nový dokumentární cyklus Kmeny mapuje současné městské subkultury.

  • ČT art, 23:05 – animovaný film Imago - Ironický pohled na člověka, který řeší rodinné i pracovní problémy únikem do imaginárních představ. Animovaný film autorské trojice Macourek – Born – Doubrava. Československý animovaný film (1984)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).