Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Klapzubova jedenáctka, Kung Fu Panda nebo ráčkující princezna

5. 7. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova, 10:55 – komedie Klapzubova jedenáctka – fotbalové mužstvo tvoří jedenáct hráčů. A majitel autodílny Kryštof Klapzuba má přesně tolik sportovně nadaných synů. Není divu, že ho jednou bývalý internacionál Hájek přemluví, aby z nich postavil fotbalové mužstvo. Nadšení synové pilně trénují a brzy se dostavují první výsledky.

  • ČT1, 16:10 – pohádka O princezně, která ráčkovala – pohádka o princezně, která si zakládala na své urozenosti, patří k těm, které se pravidelně vracejí na televizní obrazovku. Diváci si ji oblíbili jistě i proto, že je plná humoru a melodických, vtipných písniček Zdeňka Rytíře, z nichž nejznámější je Královské reggae.

  • Prima, 16:55 – animovaná Kung Fu Panda - v Údolí míru se vybírá nový Dračí bojovník, pravý mistr kung fu. Ten se bude muset postavit obávanému uprchlému zločinci Tai Lungovi. Jak to dopadne, když se jím náhodou stane mladá nemotorná panda bez bojových dovedností?

BRAND24

  • Nova Cinema, 22:25 – komedie Poldovi v patách -newyorský policajt John Moss zasvěcuje filmovou hvězdu krimi filmů Nicka Langa do tajů svého povolání, aby vypadal ve svých rolích přirozeně. Zhýčkaný herec mu přitom strašlivě leze na nervy…

  • ČT2, 23:15 – drama Belle – historický příběh, inspirovaný neobvyklým obrazem z 18. století, vypráví o životním osudu Dido Elizabeth Belle Lindsayové, dcery urozeného bílého námořního kapitána a černé otrokyně. Co čeká Dido, která sice zdědila po otci slušné jmění i jméno, ale její smíšený původ je v 18. století stále pro většinu panstva nepřijatelný?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).