Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Jára Cimrman, ležící, spící, J. R. R. Tolkien nebo Nezabiješ

13. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Kino Svět,  20:00 – dokument Českoslovenští legionáři v I. světové válce – dokument se věnuje formování československých legií ve Francii.

  • ČT Art, 20:20 – dokument J. R. R. Tolkien – francouzský dokument o britském autorovi Hobita a trilogie Pán prstenů.

  • ČT 1, 21:50 – komedie Jára Cimrman, ležící, spící – obrazy ze života fiktivního národního buditele, hrdiny protihabsburského odboje a rodinného učitele dětí Františka Ferdinanda d´Este.

BRAND24

  • Prima Cool, 22:40 – akční Nezabiješ - malý chlapec je svědkem vraždy svých rodičů. Ujme se ho profesionální zabiják, dá mu jméno Chance a vycvičí z něj svého nástupce.


  • Prima Max, 20:15 – sci-fi Gattaca - Vincent je jeden z posledních lidí, kteří se nenarodili geneticky upravení. Jeho snem je cesta do vesmíru, ale v této nové společnosti jsou lidé jako Vincent odsouzeni k podřadné práci. Vincent se proto uchýlí k podvodu a začne se vydávat za někoho jiného, aby si mohl splnit svůj sen.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).