Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Jak ulovit Dr. Lewise, Karate Kid nebo Jan Kaplický

19. 4. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – muzikál Varieté – The Burlesque Lounge má dny své slávy za sebou. Tess, tanečnice v důchodu a majitelka divadla, bojuje, aby udržela chátrající scénu při životě. Vypadá to ale, že se díky tomu, jak členy herecké společnosti rozptylují jejich osobní problémy, a díky nabídce bohatého obchodníka dobré časy z klubu nadobro vytratily. (Burlesque, USA, 2010)

  • Prima Max, 20:15 – komedie Jak ulovit Dr. Lewise – Rybářské městečko Tickle Head chátrá a neprosperuje. Šance na záchranu se objeví v podobě výstavby továrny, která je však podmíněna nejenom konkrétním počtem budoucích zaměstnanců, ale především vlastním doktorem… (The Grand Seduction, Kanada, 2013)

  • ČT art, 20:20 – Profil – Jan Kaplický – Dokumentární portrét představuje tvorbu, život a plány světově proslulého architekta, jehož nedožité osmdesáté narozeniny si v těchto dnech připomínáme (2005).

BRAND24

  • Kino Barrandov, 20:20 – western Bůh odpouští, já ne! – Hlavní postavou příběhu je pistolník na straně zákona přezdívaný Doc, který chce dostat Billa a jeho lup. Vláká ho do partie pokeru, a když se objeví falešná karta, je z toho souboj, při kterém bleskurychle tasící Doc udělá s lupičem krátký proces. Potom se spojí s vyšetřovatelem pojišťovny, aby našel ukrytý lup. Ani jeden z nich ale netuší, že Billy nezemřel… (Dio perdona… Io no!, Itálie, Španělsko, 1967)

  • Prima Max, 22:40 – sportovní drama Karate Kid – Danny La Russo se přestěhuje s matkou z New Jersey do Kalifornie. V novém prostředí se mu příliš nelíbí, zvláště když se hned ze začátku dostane do konfliktu s místní bandou výrostků. Danny se chce naučit karate, aby se vyrovnal fyzicky silnějším chlapcům, kteří navštěvují místní školu japonského bojového umění. Dannyho se ujme starý Miyagi a slíbí mu, že ho připraví na místní přebory. (The Karate Kid, USA, 1984)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).