Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: dvojitá dávka Ligy mistrů, Dobytí Měsíce a Nejkrásnější listopad

29. 8. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 2, 20:00 – dokument Dobytí Měsíce - 19. července 1969 stanuli na měsíčním povrchu první pozemšťané – američtí astronauté Neil Armstrong a Edwin Aldrin. Mise Apolla 11 představovala maximální nasazení vědeckého a průmyslového potencionálu Spojených států. Američtí odborníci sbírali zkušenosti v rámci programů Mercury a Gemini. Samotný projekt Apollo byl nakonec po různých peripetiích a obavách korunován úspěchem a N. Armstrong mohl tak uprostřed Moře klidu pronést svou historickou sentenci: „Je to malý krok pro člověka, ale velký skok pro lidstvo.“ (2008)
  • MGM, 20:00 – psychologické drama Nejkrásnější listopad - Poté co Nino (Paulo Turco )zjistí, že jeho ovdovělá, stále atraktivní matka má poměr s jinými muži, upne své city ke své tetě Cettině (Gina Lollobrigida). Zjištění, že i jeho teta touží po dalších mužích s ním ale otřese a natruc se ožení se svojí mladou, krásnou a bohatou sestřenicí. Tímto aktem uražené pýchy chce vyjádřit své cynické pohrdání nad všudypřítomným chtíčem po penězích a materiálních statcích a také vytrestat Cettinu a zanechat ji zhrzenou, napospas jejím milencům a manželovi. Italsko-francouzské psychologické drama (1968)
  • Prima Cool, 20:15 – Lille – FC Kodaň - Boj o postup vrcholí. Přímý přenos vybraného odvetného utkání 4. předkola Ligy mistrů UEFA
  • ČT 4, ČT 4 HD; 20:30 – Fenerbahce Istanbul – Spartak Moskva - Přímý přenos vybraného utkání 4. předkola Ligy mistrů UEFA a ohlédnutí za středečním programem nejprestižnější evropské klubové fotbalové soutěže
  • HBO, HBO HD; 23:45 – drama Laskavý dotek - Tento příběh o jedné královně krásy (Jennifer Love Hewitt) se odehrává v malém texaském městečku. Kráska je však nyní už vdaná matka tří dětí, jejíž manžel kvůli zranění nemůže pracovat a hrozí jim, že je vystěhují na ulici. Bývalá královna je přesvědčena, že nikdo tak krásný jako ona si nezaslouží být chudý, a tak přijme nabídku pracovat v masážním salónu. Jenže brzy zjišťuje, že její klienti čekají více než jen proklepání zad. Americké drama (2010)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).