Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Vynález zkázy, Neúplatní nebo Věznice parmská

28. 5. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: archiv
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT 2, 13:20 – drama Věznice parmská – jejich láska byla silnější než zdi a mříže, ale nedokázali zradit svou čest. Adaptace slavného Stendhalova románu.

  • ČT 1, 14:35 – dobrodružný Vynález zkázy – fantasticko-dobrodružný trikový film režiséra Karla Zemana vznikl podle stejnojmenného románu Julese Vernea. Vypráví o osudech profesora Rocha, objevitele neobyčejně silné výbušné látky, který byl unesen zlotřilým hrabětem Artigasem na tajuplný ostrov.

  • Prima, 20:15 – sci-fi komedie Muži v černém 3 – mimozemšťan Boris uprchne z vězení a připravuje invazi své rasy na Zemi. Agenti K a J jsou opět povoláni do akce, aby jeho plánům zabránili. Pro úspěšné Borisovo dopadení jsou však nuceni vrátit se v čase do roku 1969.

BRAND24

  • Fanda, 22:50 – krimi Neúplatní - v Chicagu vládne absolutní mocí král podsvětí a nikdo ho nemůže zastavit! Až do chvíle, než policisté Eliot Ness a Jim Malone se svými muži složí přísahu, že ho dostanou…

  • Nova Cinema, 23:55 – komedie Strážní andělé – když se konečně majitel nočního podniku a kněz zbavili dotěrných andělů, čeká je rozhodující boj s mafiánskými zabijáky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).