Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Vášnivý jedlík, Aréna národů a Hra s nevěrou

11. 2. 2012
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
11. 2. 2012

UVNITŘ VIDEO Pokud se chystáte strávit sobotní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší nové každodenní rubrice. Každý den odpoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Spektrum, 13:00 – dokument Vášnivý jedlík – nezapomenutelné chvíle: Nenasytný jedlík Adam Richman, hvězda televize Spektrum, je velký bojovník s extra extra velkými porcemi jídla. S příborem v ruce, za hlasitého povzbuzování hostů a před zvídavým pohledem majitelů amerických restaurací bojuje se zdánlivě neporazitelnou armádou krevet, hamburgerů, čili papriček nebo smetanových šejků v množství, na které si troufají jen ti nejodvážnější. Ve speciální epizodě s výběrem toho nejzajímavějšího se sami přesvědčíte, že Adam Richman je opravdu vášnivý jedlík.
  • Prima Family, 20:00 – soutěž Aréna národů - Český tým vyráží do boje, ale tentokrát se nepožene jenom za brankami, body nebo vteřinami. Cílovou metou všech členů naší výpravy totiž nebyl jen nejlepší možný výsledek, ale hlavně zábava. Do soutěže Aréna národů, která se natáčela v květnu loňského roku ve francouzském městečku Cerny nedaleko Paříže, se přihlásili nikoliv kvůli slávě nebo finančním výhrám, ale čistě proto, aby si užili pořádnou dávku legrace, hromadu zábavy, nečekaně i slušnou porci adrenalinu. Zábavnou hrou provedou Alešové Valenta a Háma. (Francie, ČR; 2011)
  • Nova Cinema, 21:45 – film Crash - Zajímavé, silné a nepředvídatelné drama Crash odvážně zkoumá šedé místo mezi černou a bílou, místo mezi obětí a agresorem. a nenachází žádná jednoduchá řešení. V hlavních rolích dynamického celovečerního debutu držitele ceny Emmy, režiséra, scénáristy a producenta Paula Haggise, se představí Sandra Bullock, Don Cheadle, Matt Dillon, Jennifer Esposito, William Fichtner, Brendan Fraser, Terrence Howard, Chris „Ludacris“ Bridges, Thandie Newton, Ryan Phillippe a Larenz Tate. Krimi, drama (USA, Německo; 2004)
  • Nova, 22:05 – film Zlaté oko - Když James Bond před několika lety likvidoval s agentem 006 Alecem sovětskou továrnu na biochemické zbraně, netušil, že se s účastníky téhle destruktivní mise opět po létech setká. Bývalý velitel vojenské ochranky generál Urumov teď tvoří výkonný tandem se smrtelně nebezpečnou nymfomankou Xenií – oba jsou na výplatní listině ruské mafie. A tahle organizace se právě zmocnila vojenského útočného sateliu Zlaté oko, kterým může terorizovat svět. Britská tajná služba vyhlašuje stav ohrožení a madam M vysílá do akce svého nejlepšího muže, agenta 007. Akční, krimi, thriller, dobrodružný (Velká Británie, USA; 1995)
  • Joj, 22:30 – film Hra s nevěrou - Výkonný pracovník v reklamní agentuře Charles Schine (Clive Owen) je jen dalším člověkem z Chicaga, který každé ráno běží na vlak v 8:43, aby se dostal včas do práce. Když jej ale jednou nestihne a díky tomu se setká s Lucindou Harris (Jennifer Aniston), jeho život se nenávratně změní. Lucinda je šarmantní, krásná a svůdná. Přestože jsou oba v manželském svazku a mají děti, jejich vzájemná přitažlivost je neodolatelná. Společné obědy brzy přejdou v koktejly po práci a zanedlouho se už oba ocitají v hotelovém pokoji. Jejich zdánlivě bezchybný vztah se však radikálně změní v okamžiku, kdy do pokoje vtrhne brutální cizinec LaRoche a začne oba milence ohrožovat pistolí. Thriller, drama (USA, Velká Británie; 2005)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).