Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Renesance, Malá Miss Sunshine a Univerzální uklízečka

7. 4. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Prima Cool, 20:00 – film Malá Miss Sunshine - V rodině Hooverových nic není jaksepatří a peníze jim také nepřebývají. Když má však sedmiletá Olive možnost zúčastnit se soutěže krásy v Kalifornii, nasednou všichni do starého mikrobusu a vydají se na dalekou cestu. Jak se ukáže, mnohé se tím vyřeší. Komediální drama (USA, 2006)
  • Prima family, 20:00 – film Smrtonosná past - Newyorský policista John McClane (Bruce Willis) přijel do Los Angles navštívit svou ženu, která je zrovna na vánočním večírku v nedostavěné budově firmy Nakatomi. Do budovy však vtrhne německý terorista Hans Gruber (Alan Rickman) se svou jednotkou a zajme všechny hosty (včetně McClaneovy ženy). Jen McClane unikne požárním schodištěm. Teroristé nechtějí propuštění několika svých členů, jak říkají, ale jejich hacker se pokouší dostat do sejfu firmy Nakatomi, ve kterém se nachází 640 milionů dolarů. McClane musí zasáhnout. Akční krimi-thriller (USA, 1988)
  • ČT 1, 21:25 – film Univerzální uklízečka - Reverend Walter Goodfellow je místní vikář, který žije se svojí ženou Glorií a svými dvěma dětmi v malém anglickém městě Little Wallop. Gloria se vážně snaží si udržet dekorum vikářovy ženy, ale brzy zjistí, že její děti a její beznadějný manžel jsou pro ni málo. Touží po spáse a ta přichází v podobě Grace – okouzlující, diskrétní hospodyně, která má svoji vlastní definici údržby domu a neuvěřitelnou dovednost řešení problémů. Grace se rozhodne vzít vše do svých rukou a zbavit město všech špinavých tajemství. Komedie (Velká Británie, 2005)
  • Nova, 22:10 – film Smrtonosná zbraň - Černošský seržant Roger Murtaugh (Danny Glover), který má pár týdnů do důchodu, dostane za parťáka bílého seržanta Martina Rigse, jenž chtěl po smrti manželky spáchat sebevraždu. Z počátku si nepadnou do oka, společně však budou muset vyřešit případ nebezpečného gangu pašeráků drog. Úspěch filmu zaručil další tři pokračování. Komediální akční krimi drama (USA, 1987)
  • ČT 2, 23:25 – film Renesance - Černobílý animovaný film, který bývá po vizuální stránce přirovnáván ke snímku Sin City – město hříchu, se odehrává v Paříži roku 2054. Ilona Tasujevová, mladá a talentovaná odbornice na genetiku, je unesena a nadnárodní společnost Avalon, pro kterou pracovala, ji chce za každou cenu dostat zpět. Případ dostane na starost důstojník Karas, kontroverzní policista a specialista na vyhledávání rukojmích. Ten se vydává po stopách zmizelé dívky do labyrintu velkoměsta. Animovaný akční scifi thriller (Francie, Velká Británie, Lucembursko; 2006)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).