Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Ukradli torzo Jupitera, Terminátor a Hele vole, kde mám káru?

11. 6. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

 Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT 2, 20:00 – válečná Valkýra – viděli zlo a měli odvahu se mu postavit. Americko-německý film o pokusu o atentát na Hitlera.

  • Nova Cinema, 20:00 – fantasy Nádherné bytosti – Ethan je životní smolař, který žije v zapadákově jménem Gatlin County, kde je jeden den jako druhý. Neustále se mu zdá sen o dívce, kterou nezná. Když však nastupuje do dalšího ročníku střední školy, všimne si nové spolužačky Leny, která se velmi podobá dívce ze sna. Lena je ve třídě terčem posměchu, a to hlavně vůli strýci Maconu Ravenwooduovi, u kterého žije, a kterého celé město podezřívá, že je čaroděj…

  • Prima Cool, 20:00 – komedie Hele vole, kde mám káru? – probudit se s pořádnou kocovinou není pro Jesse a Chestera žádnou novinkou. Ale nevědět, co všechno se předešlého večera odehrálo a kde zaparkovali, to tu ještě nebylo. Jenže zanedlouho zjistí, že dočasná ztráta paměti je to nejmenší, co je mohlo potkat.

BRAND24

  • ČT 1, 21:20 – komedie Ukradli torzo Jupitera – policejní inspektorka a profesor řečtiny na svatební cestě aneb ztřeštěná honba za překupníky s uměním.

  • Nova, 22:45 – akční Terminator Salvation - píše se rok 2018 a na zničené Zemi proti sobě bojují zbytky lidí a počítačový systém Skynet. John Connor sice přežil soudný den a byl osudem určen k tomu, aby vedl lidský odpor vůči Skynetu a jeho armádě terminátorů, ale zatím je pouze jedním z mnoha řadových velitelů. Budoucnost, na kterou byl Connor připravován, se však změní v okamžiku, kdy se seznámí s Marcusem Wrightem, mužem, jehož poslední vzpomínka je vlastní smrt…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).