Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Transformers, X-Men Origins: Wolverine a Gladiátor

24. 10. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – akční sci-fi Transformers – Ve vesmíru zuří válka dvou vyspělých mimozemských civilizací. Dosud se lidstvu vyhýbala, ale když tito vyspělí mechanoidi objeví na Zemi zdroj energie, jehož ovládnutí může jedné či druhé straně přinést konečné vítězství, promění se naše planeta v peklo. Klíč k onomu životně důležitému energetickému zdroji ale nevědomky ukrývá teenager Sam Witwicky, který jediný může lidstvo zachránit… Americký film (2007)
  • Prima Cool, 20:00 – akční sci-fi X-Men Origins: Wolverine – Mutant Logan je členem vojenské jednotky, v níž jsou všichni obdařeni něčím výjimečným. Pravý záměr majora, který ji dával dohromady, je ovšem jiný než jen seskupit originální osobnosti. Pravá tvář jeho šíleného plánu začíná vycházet najevo až po vraždě Loganovy přítelkyně. Ten je rozhodnut se mstít. Americký film (2009)
  • Nova, 20:20 – česká komedie Ženy v pokušení - Úspěšná psycholožka Helena vždy dokáže svým pacientům fundovaně poradit. Když ale přistihne svého manžela in flagranti s milenkou, zůstává jen bezradně stát na prahu nového života. Její výstřední matka Vilma však má pro ni zaručený recept: nahradit nepořádného chlapa chlapem pořádným! Český film (2010)
  • ČT 2, 21:35 – historický film Gladiátor – Rok 180. Generál římských legií Maximus (Russell Crowe) se má na přání nemocného císaře Marca Aurelia stát protektorem Říma. Ovšem císařský syn Commodus (Joaquin Phoenix) se dopustí otcovraždy, aby mohl sám usednout na uvolněný trůn. Maximus smrti unikne, ale skončí prodán do otroctví. Jako gladiátor se vrací do Říma, aby s pomocí Commodovy sestry Lucilly (Connie Nielsenová) pomstil bezpráví a pomohl svrhnout nelítostného diktátora… Americký film (2000)
  • Prima, 21:35 – sci-fi thriller Rallye smrti – Přímé přenosy z nápravného zařízení, kde závodníci v upravených vozech bojují o život, se staly oblíbenou zábavou. Pětinásobní vítězové mají slíbené propuštění. Ředitelka však udělá cokoli, aby se nikdo na svobodu nedostal. Nejúspěšnější jezdec proto nesmí vyhrát další závod. Americký film (2008)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).