Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Lety na lyžích z Harrachova, Válka světů a Ghost Dog

15. 3. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 15:40 -Lety na lyžích: MS 2014 Česko – Přímý přenos 3. a 4. kola soutěže jednotlivců na světovém šampionátu v letech na lyžích z Harrachova

  • Nova Cinema, 20:00 – scifi Válka světů – Na planetu Zemi se řítí nebezpečí nepředstavitelného rozsahu. Má podobu mimozemských predátorů, kteří se rozhodli zlikvidovat civilizaci. Lidé, včetně rodiny Raye Ferriera, se musí semknout, pokud mají mít alespoň minimální šanci na svou záchranu. Americké scifi (2005)

  • Nova, 20:20 – komedie Ženy v pokušení – Úspěšná psycholožka Helena vždy dokáže svým pacientům fundovaně poradit. Když ale přistihne svého manžela in flagranti s milenkou, zůstává jen bezradně stát na prahu nového života. Její výstřední matka Vilma však má pro ni zaručený recept: nahradit nepořádného chlapa, chlapem pořádným! Česká komedie (2010)

BRAND24

  • ČT 1, 21:25 – komedie Manželé z roku II – Jediné, co chtěl od francouzské revoluce, byl rozvod! Hlavní hrdina uprostřed šlechetných ideálů a zhrzených milenců. Francouzská komedie (1971)

  • ČT art, 22:50 – akční drama Ghost Dog: Cesta samuraje – Ghost Dog je vrah řídící se filosofií japonských samurajů. Žije na střeše opuštěné budovy na okraji New Yorku, obklopen svými milovanými holuby. I on, jediný svědek zločinů, se stane pro své chlebodárce nepohodlným. Jako varování pro Doga, padnou za oběť mafiánů jeho nejmilejší holubi. To však byla pro mafii velká chyba. Americké akční drama (1999)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).