Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Koupili jsme ZOO, biatlon a Malá mořská víla

21. 1. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: archiv
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 9:50 – krimi komedie Sledování – Bill a Chris, policisté v Seattlu, to mají těžké. Náročné povolání odvádí prvního od šťastné rodiny, druhého naopak přivádí do věčných problémů s temperamentní přítelkyní Marií. Smolařská dvojice právě dokončila dramatické a nebezpečné zatčení v popelářském voze a už byla převedena na další případ. Zapáchající detektivy dostala na povel buclatá zástupkyně státního návladního Gina, která vyjeveným policistům sdělila, že budou spolu s ní sledovat dům, v jehož blízkosti se jistě objeví svědkyně v důležitém procesu. (Another Stakeout, USA, 1993)

  • ČT sport, 13:20 – biatlon: SP 2016/17 Itálie – Přímý přenos závodu žen s hromadným startem na 12,5 km z italské Anterselvy. Video je sestřih ze štafety žen z Anterselvy 2016.

  • Nova, 17:45 – animovaná pohádka Malá mořská víla – Dcera krále moří se jmenuje Ariel, je jí šestnáct let a je zamilovaná do prince Erika, kterému zachránila život, když jeho loď ztroskotala v bouři. Protože vládce podmořské říše nemá pro náklonnost své dcery k lidem pochopení, musí se Ariel obrátit se žádostí o pomoc na zlou čarodějnici. Ta ji na tři dny přičaruje nohy pod podmínkou, že jí víla daruje svůj krásný hlas. A ještě je tu jeden háček – pokud princ dívku do tří dnů z lásky nepolíbí, stane se z ní opět mořská panna s ploutví a její duše navěky propadne zlé čarodějnici. Bůhví jak by to dopadlo, kdyby Ariel nepomáhali její přátelé krab, racek a rybka… (The Little Mermaid, USA, 1989)

BRAND24

  • Prima, 20:15 – komedie Koupili jsme ZOO – Benjamin Mee (M. Damon) je losangeleský autor novinových sloupků a příležitostný spisovatel dobrodružné literatury, který jako svobodný otec čelí problémům souvisejícím s výchovou dvou dětí. Ve víře, že nový začátek a nový start pomůže obnovit pocity rodinné sounáležitosti, rozhodne se opustit svoji práci a koupit starý venkovský dům s ohromnými pozemky a jedním speciálním bonusem – Rosemorskou zoologickou zahradou. (We Bought a Zoo, USA, 2011)

  • ČT1, 21:10 – komedie Návrat sedmé roty – Chaudard, Pithivier a Tassin jsou sice vlastenci a nosí uniformu francouzské armády, ale rozhodně to nejsou žádní hrdinové a válku by nejraději prožili někde zcela v ústraní. Ovšem osud jim předurčil roli hrdinů i proti jejich vlastní vůli. A tak střídavě osvobozují sedmou rotu z německého zajetí, prchají v převlecích, a když na to přijde, tak dokonce i bojují… (On a retrouvé la 7éme compagnie, Francie, 1975)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).