Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: French Open 2013, Agent bez minulosti a Purpurové řeky

1. 6. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 11:20 – French Open 2013 - Přímý přenos vybraného tenisového utkání
  • Fanda, 16:45 – AC Sparta Praha – FK Dukla Praha - Přímý přenos utkání 30. kola fotbalové Gambrinus ligy
  • Prima Cool, 20:00 - akční thriller Agent bez minulosti – Rybáři vyloví z vody polomrtvého muže, který trpí naprostou ztrátou paměti. Postupně zjišťuje, že ovládá bojová umění, domluví se v několika jazycích a že si poradí s každou zbraní. To signalizuje velice nebezpečnou minulost agenta Jasona Bournea. Ale kdo a proč ho chtěl zabít, si vybavit nedokáže. Americko-německý a český akční film (2002)
  • Nova, 20:20 – rodinné dobrodružné scifi E.T. – Mimozemšťan - Malý mimozemšťánek se po přistání na Zemi ztratil a nemůže se „svými“ navázat spojení. Ještě ke všemu se ocitl v rukou vědců a touhou po domově chřadne víc a víc. Americké rodinné dobrodružné scifi (1982)
  • Dajto, 22:00 – mysteriózní krimi thriller Purpurové řeky - Poklidné městečko v údolí francouzských Alp vzruší nález zavražděného muže, jehož tělo je bestiálně zohaveno a zavěšeno na vysoké skále. Z Paříže přijíždí komisař Pierre Niemans (Jean Reno) pověřený vyšetřováním zločinu. Souběžně pátrá po vrahovi místní policista Max Kerkerian (Vincent Cassel). Když je objeveno v ledovcové jeskyni tělo další umučené oběti, začíná být zřejmé, že zločiny spojuje tajemná minulost. Třetí vražda na sebe nenechá dlouho čekat. Kdosi s policií hraje nebezpečnou hru na kočku a na myš. Jakou roli v ní hraje autonehoda, při které před deseti lety zahynula před zraky své matky malá dívka? Nitky podezření se postupem vyšetřování sbíhají k místní vlivné univerzitě, která po celé generace ovlivňuje život lidí v izolovaném alpském údolí. Francouzský mysteriózní krimi thriller (2000)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).