Hlavní navigace

Sobotní TV tipy: fotbalový Superpohár, Nezapomeň na mě a Královniny přívěsky

27. 7. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Eurosport 2, 19:30 – Dortmund v. Bayern, německý fotbalový Superpohár 2013 – Eurosport 2 je bundesligovým kanálem a dva týdny před startem Bundesligy vysílá i německý Superpohár mezi dvěma největšími rivaly Bayernem Mnichov a Borussií Dortmund. Na obrazovkách Eurosportu 2 se tak zopakuje finále Ligy mistrů. Zápas odstartuje od 19:30 hodinový magazín. Fanoušci se mohou těšit na duel dvou nejlepších týmů loňské sezóny, na jména jako Ribéry, Lewandowski, Robben, Götze, Schweinsteiger, Reus.

  • STV 1, 21:05 – romantické drama Nezapomeň na mě - Ve filmu Nezapomeň na mě hraje Robert Pattinson rebelujícího mladíka, jenž se zamiluje do dívky v podání Emilie de Ravin (např. seriál Ztraceni). Jejich nečekaná láska musí projít silnou zkouškou způsobenou tragédií v obou rodinách. Role otců ztvárnili James Bond Pierce Brosnan a oscarový Chris Cooper. Americké romantické drama (2010)
  • STV 2, 21:10 – mysteriózní krimi drama Hra o smrti - Píše se rok 1380 a Anglií zmítají mocenské boje mezi církví a světskou vrchností. Mladý kněz Niccolas de Valans je nucen uprchnout poté, co se dopustil cizoložství. Na své cestě narazí na potulnou hereckou společnost, v čele s Martinem (WILLEM DAFOE), a protože je schopný, přidá se k nim. Putují do města Daremu, kde mají hrát místnímu lennímu pánovi k narozeninám. Stržený most přes řeku je však donutí, aby prošli panstvím lorda de Guse a zastavili se u jeho hradu. Přicházejí zrovna ve chvíli, kdy je město vzrušeno vraždou malého chlapce, z níž byla obviněna hluchoněmá žena. Niccolas brzy pozná, že něco zde není v pořádku. Společně s Martinem se zapletou de temné sítě zločinu a nenávisti.  Britsko-španělské mysteriózní krimi drama (2003)
  • TV Barrandov, 22:10 – romantický dobrodružný film Tři mušketýři: Královniny přívěsky - Mladý šlechtic d'Artagnan opustil rodné Gaskoňsko, aby se v Paříži pokusil vstoupit do sboru královských mušketýrů, sloužících králi Ludvíku XIII. Už cestou se však střetne v souboji s neznámým šlechticem, který by ho porazil, kdyby nezasáhl vychytralý Planchet, jehož pak vděčný d'Artagnan přijme do svých služeb. Když pak v Paříži opět pronásleduje neznámého šlechtice, dostane se postupně do sporu se třemi mušketýry Athosem, Porthosem a Aramisem, kteří ho postupně vyzývají k souboji.  Francouzsko-italský romantický dobrodružný film (1961)
  • Joj, 22:35 – akční scifi thriller Černočerná tma - V hlubokém vesmíru putuje kosmická loď a střetne se s útvarem, který prolétá v těsné blízkosti. Loď je poničena a prapodivná skupinka, skládající se z mladé pilotky Carolyne (Radha Mitchelová), pohledného poldy Johnse (Cole Hauser), který má na starosti vraha Riddicka (Vin Diesel), jenž má zvláštní schopnost vidět ve tmě, a několika cestujících – osadníků z kolonií, teď bojuje o přežití. Na neznámé planetě pohybující se vesmírem mezi třemi slunci totiž žijí krvežíznivé příšery, bojící se světla. Jednou za 22 let postihne planetu totální zatmění. A jakmile planetu zahalí černočerná tma, strhne se nerovný boj o život.  Americký akční scifi thriller (2000)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).