Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Davis Cup, Královská aféra a Robin Hood

14. 9. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 14:10 – Davis Cup 2013: Česko – Argentina – Přímý přenos semifinále Davis Cupu z Prahy
  • Eurosport 2, 15:30 – Fotbalová Bundesliga – Bayern i Dortmund ŽIVĚ – 5. kolo nejnavštěvovanější fotbalové soutěže světa. Vítěz Ligy mistrů a obhájce německého titulu Bayern Mnichov se představí v zápase s Hannoverem. Od 18:30 nabídne Eurosport 2 další atraktivní duel mezi Borussií Dortmund a Hamburkem. Ribéry, Robben, Schweinsteiger, Götze, Müller, Lewandowski, ti všichni na Eurosportu 2. Pět přenosů z Bundesligy můžete sledovat každý týden živě na Eurosportu 2. A navíc bundesligové magazíny a sestřihy kol.

  • Prima, 20:15 – akční historické drama Robin Hood - Statečný lučištník Robin se po smrti krále Richarda Lví srdce vrací ze vzdálených bojišť domů do Anglie. Tam se vydává za padlého manžela krásné Lady Marion a postaví se do čela skupiny rebelů, aby mohl ochránit její vesnici před místím hamižným šerifem. Jeho hrdinské kousky ho přivedou do střetu s proradným královým nohsledem Gisbornem, který tajně plánuje francouzskou invazi. Z Robina se postupně stává legenda. Americko-britské akční historické drama (2010)
  • ČT 1, 22:00 – historické romantické drama Královská aféra - Královská aféra je příběhem vášnivé a zakázané lásky, která změnila celý národ. Lásky, která propukla na začátku 70. let 18. století mezi Johanem Struenseem, německým lékařem pološíleného dánského krále Kristiána VII., a jeho manželkou, mladičkou královnou Karolinou Matyldou Hannoverskou. Tuto historickou zápletku chtělo zfilmovat už několik tvůrců, až teď se to však podařilo Nikolaji Arcelovi, který do hlavních rolí fascinujícího dramatu obsadil Madse Mikkelsena a Alicii Vikander. Dánsko-švédské historické romantické drama (2012)
  • Nova, 22:40 - akční dobrodružný thriller Postradatelní - Příběh začíná ve chvíli, kdy skupina ostrých hochů dorazí do místa určení – na ostrov Vilena a postupně zjišťuje, že mise, jejímž cílem je zlikvidovat nebezpečného diktátora, rozhodně nebude tak jednoduchá, jak se zprvu zdálo. Kolem nich se stahuje nebezpečná síť zákeřných lstí a úskoků, někdo velmi usilovně maří všechny jejich plány. Není tu totiž jen přímý protivník, ale i tajemný vnitřní nepřítel, který se pokouší rozložit chlapskou soudržnost jejich týmu. Když je okolnosti přimějí obětovat zdejší spojku, bojovnici za svobodu Sandru (Giselle Itie), Barney se rozhodne manipulaci vzdorovat. Společně se svými muži se vrátí do Vileny, nejen aby zachránili rukojmí a dokončili práci, ale možná také proto, aby zachránili své duše. Americký akční dobrodružný thriller (2010)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).