Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Česká Miss, Obchodník se smrtí a Batman začíná

31. 3. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Pokud se chystáte strávit sobotní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší nové každodenní rubrice.

Každý den dopoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Prima family, 19:55 – Česká Miss 2012 - Už podruhé můžete sledovat populární soutěž o nejkrásnější dívku naší republiky na Prima family. Vzhledem k tomu, že ředitelce soutěže Michaele Maláčové se vloni podařilo sloučit obě soutěže krásy, které u nás souběžně několik let fungovaly, je to jediná podívaná tohoto typu, kterou letos diváci uvidí. I tentokrát bylo nakonec vybráno 14 finalistek, které se dnes večer utkají v boji o korunku královny krásy, hodnotné ceny a mj. i o účast ve světových soutěžích. Slavnostní ceremoniál (Česká republika, 2012)
  • Nova Cinema, 20:00 – film Nouzový východ - Drama Nouzový východ se velmi podobá Mendesově oscarové Americké kráse. I tady vidíme, jak nefunkční je ta nejobecnější představa o naplnění Amerického snu, tedy poklidný rodinný život v domku na předměstí. Nicméně trpká zkušenost, kterou prožili Frank a April Wheelerovi, příběhu Americké krásy o pár desítek let předchází. Romantické drama (USA, Velká Británie; 2008)
  • Nova, 22:10 – film Batman začíná - Film popisuje počátky legendy o tajemném Batmanovi a zjevení Temného rytíře coby síly dobra v Gotham City. Zklamaný dědic továren Bruce Wayne cestuje těsně po úmrtí svých rodičů po světě a hledá způsob, jakým by bojoval s nespravedlností a jak by obrátil strach proti těm, kteří okrádají bázlivé. Po čase se vrací zpět do Gotham City a vzápětí vypouští do světa své druhé já, maskovaného bojovníka Batmana, který používá svoji sílu, inteligenci a řadu svých technických vymožeností k boji proti zlověstným silám, které ohrožují město. Akční krimi-thriller (USA, Velká Británie; 2005)
  • ČT 1, 22:35 – film Obchodník se smrtí - Obchodník se smrtí je akční dobrodružný příběh podle skutečné události, který se odehrává ve světě mezinárodního obchodu se zbraněmi. Příběh filmu pojednává o pozoruhodných výkonech obchodníka se zbraněmi Yuriho Orlova. Yuri, který se pohybuje v nejnebezpeč­nějších válečných zónách světa, hravě strčí do kapsy Interpol, svoje obchodní konkurenty a dokonce i zákazníky, mezi něž patří většina nejznámějších světových diktátorů. Jeho největším soupeřem se však nakonec stane vlastní svědomí. Krimi thriller (USA, Francie, Německo; 2005)
  • Markíza, 23:40 – film Prci, prci, prcičky - Čtyři mušketýři střední školy uzavřou na jednom z mejdanů smlouvu, v níž se zavážou, že ani jeden neprojde absolutoriem coby panic. Pochopitelně, že nikdo nechce být poslední, a tak se balí jako o závod. Vypadá to, že Jim bude mít štěstí. Velice se mu líbí exotická sexbomba Nadia, která od něho chce doučovat historii, a to ve cvičebním úboru. Že by výzva? Jim proto instaluje webcameru, takže všichni spolužáci mohou přes internet sledovat, co se bude dít v jeho pokoji. Komedie (USA, 1999)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).