Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Velká přestřelka, Senzační prázdniny a Černobílý svět

20. 8. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – komediální akční krimi Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas - Co se stane, když se nejpitomější policista na světě vrhne na udílení Oscarů? Zemětřesení je proti tomu procházka růžovou zahradou. Počkat! To není obyčejný pitomec! To je poručík Frank Drebin, kdo zkazí celý ceremoniál, aby překazil spiknutí teroristů, což pro něj může znamenat konec. Filmoví tvůrci, které tak milujete, se k Vám vrací v bláznivém pokračování veleúspěšné komedie s Leslie Nielsenem v hlavní roli. Americké komediální akční krimi (1994)
  • MGM, 20:00 – western Velká přestřelka - Mocný Brockston (Walter Barnes) obdivuje Corbettovu (Lee Van Cleef) úžasnou schopnost dopadnout kriminálníky a dostat je za mříže. Nabídne mu svou podporu do senátních voleb, ale na oplátku požaduje pomoc při dopadení vraha malé dvanáctileté dívky. Španělsko-italský western (1966)
  • TV Barrandov, 20:05 – komedie Senzační prázdniny - V komedii Senzační prázdniny se s populárním komikem Louisem de Funesem setkáváme v roli cholerického ředitele střední školy a současně otce dvou synů, z nichž starší mu dělá neustále potíže: propadne z angličtiny, má odjet na prázdniny do Anglie výměnou za mladou Angličanku, pošle však za sebe kamaráda a sám se do anglické dívky zamiluje. Když vše praskne, musí pan ředitel do Anglie vše vysvětlit a urovnat. Jeho cesta však není zdaleka jednoduchá. Francouzsko-italská komedie (1967)
  • ČT 2, 21:00 – romantické drama a road movie Moje borůvkové noci - Elizabeth (Norah Jones), zklamaná mladá žena, se vydává na pouť za účelem sebepoznání ve snaze vyléčit zlomené srdce. Zatímco se její emocionální jizvy zacelují, prožívá s těmi, které při svých toulkách potkává, nové a zcela nečekané situace. Ať už jde o poetické filozofování s majitelem noční kavárny (Jude Law), zoufalé plány hazardní hráčky, které se lepí smůla na paty (Natalie Portman), či o zničený vztah mezi policistou (David Strathairn) a jeho vzpurnou manželkou (Rachel Weisz)… Všechny tyto zážitky mění Elizabethin přístup k životu, vztahům a nakonec i k sobě samé. Zvolna se osvobozuje z pout minulosti a objevuje novou cestu – tu, na jejímž konci čeká opravdová láska. Francouzsko-čínské romantické drama a road movie (2007)
  • HBO, HBO HD; 21:00 – drama Černobílý svět - Černobílý svět byl natočen na motivy úspěšného bestselleru z pera Kathryn Stockett a zazářila v něm Emma Stone coby Skeeter, Viola Davis jako Aibileen a Octavia Spencer coby Minny. Příběh vypráví o třech velmi rozdílných a velmi výjimečných ženách z Mississippi šedesátých let, které se díky tajnému projektu, jenž porušuje všechna pravidla, spřátelí a společně budou čelit ohrožení. Z jejich velmi nepravděpodobné aliance vznikne pozoruhodný vztah, jenž jim všem dodá odvahu vystoupit z ulity a také je naučí, že hranice jsou občas od toho, aby se překračovaly, i když to znamená třeba postavit každého ve městě tváří v tvář měnící se době. Americko-indické drama (2011)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).