Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: MS v hokeji do 20 let, Bídníci a Spartakus

29. 12. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 19:00 – Česko – Dánsko - Přímý přenos utkání základní skupiny na MS v ledním hokeji hráčů do 20 let v Kanadě

  • Nova Cinema, 20:00 – drama Bídníci – Jean Valjean se dostal na galeje za to, že ukradl kousek chleba pro svou hladovějící rodinu. Díky neúspěšným pokusům o útěk byl z nucených prací propuštěn až po dvaceti letech.Sílu změnit svůj osud dala Valjeanovi až dobrota starého biskupa, který před policií zapřel jeho loupež. O deset let později je z bývalého galejníka vážený starosta malého městečka. Naneštěstí je novým velitelem místní policie jmenován inspektor Javert, který zná Valjeana z galejí. Německo-britské a americké drama (1998)

  • Prima, 20:15 – komedie Poslušně hlásím - Osudy dobrého vojáka Švejka na jeho slavné budějovické anabázi a při cestě na frontu. Československá komedie (1957)

BRAND24

  • Nova, 20:20 – westernová komedie Limonádový Joe aneb Koňská opera -  „Whisky – to je moje gusto,“ zpívá neodolatelná arizonská pěnice, ale správní pistolníci pijí lihuprostou limonádu! Československá westernová komedie (1964)

  • ČT 2, 22:25 – historické drama Spartakus (1/2) - O vzpouře otroků ve starém Římě. Americké historické drama oceněné čtyřmi Oscary (1960)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).