Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Je to i můj život, Osud prince a Kopytem sem, kopytem tam

27. 1. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 18:00 – Volejbal Brno – VK Karbo Benátky nad Jizerou – Přímý přenos utkání UNIQA extraligy ve volejbalu mužů

  • Nova Cinema, 20:00 – drama Je to i můj život – Když Sáře a Campbellovi onemocněla dcerka Kate leukémií, život celé rodiny se změnil. A protože nikdo z rodiny není vhodným dárcem, rozhodnou se zachránit život Kate tím, že si „pořídí“ další dítě. A tak se narodila Anna. Dítě ze zkumavky, které rodiče sice milují, ale už od narození slouží jako dodavatel genetického materiálu pro svou starší sestru. Americké drama (2009)

  • STV 2, 20:00 – dokument Osud prince – Zná ho celý svět. Všichni vědí, kdy se narodil, jaké šatičky měl při křtu, kam chodil do škol a kdy se ženil. Je veřejným majetkem, i když si takový osud nevybral. Ale princ je princ. S nástupem všudypřítomných médií je ovšem život populárních osobností tím dál těžší. Francouzský dokument (2012)

BRAND24

  • ČT 2, 21:55 – drama Kopytem sem, kopytem tam – Pohledný kontrolor Pepe, obtloustlý veterinář Dědek a svérázný provozní technik František jsou nerozluční kamarádi, kteří si za všech okolností užívají života. Jejich (nejen) sexuální dobrodružství pokračují i o dovolené na horách – ovšem jen do doby, kdy Pepe onemocní. Když mladík leží v nemocnici na pozorování, dají si rozjaření kamarádi udělat z legrace krevní testy. Výsledek všechny šokuje: jeden ze vzorků je pozitivní na virus HIV. Československé drama (1988)

  • Prima, 23:25 – krimi thriller Vraždy podle předlohy – Být psychologem se specializací na masové vrahy je velice nebezpečné povolání. Helen se o tom přesvědčila na vlastní kůži. Americký krimi thriller (1995)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).