Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Jára Cimrman, ležící spící, Prázdniny a Zběsilý útěk

21. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Kino Barrandov, 20:15 – krimi Colombo: Vražda na videu – Geniální detektiv losangeleské policie, který vyřeší každý případ. Americké krimi (1975)

  • ČT 2, 21:45 – komedie Jára Cimrman, ležící spící – Několik epizod ze života geniálního všeumělce. Československá komedie (1983)

  • Prima Max, 22:35 – thriller Experiment – Během vědeckého experimentu je zavřeno v simulovaném vězení několik mužů. Někdo dělá vězně, jiný dozorce. Jak se zde změní chování lidí, kteří se do své role brzy vžijí? Americký thriller (2010)

BRAND24

  • Prima, 22:15 – romantická komedie Prázdniny – Amanda je lehce snobská obyvatelka luxusní rezidence v L.A. Iris je uzavřená obyvatelka malinkatého domečku na samotě poblíž Londýna. Co mají tyto dvě ženy společného? Snad jedině to, že jsou láskou zhrzené, a proto se rozhodnou změnit prostředí, vyměnit si na Vánoce bydlení a utéct před muži. Všechno ale nemůže jít podle plánu. Americká romantická komedie (2006)

  • ČT 1, 23:05 – thriller Zběsilý útěk - Pistole, která měla navždy zmizet, a zoufalý kriminálník, jehož život závisí na jejím nalezení. Americký thriller (2005)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).