Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: dvojitá dávka KHL, Lepší už to nebude a Ledová bouře

17. 9. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Sport 1, 17:45 – Dinamo Minsk – Lev Praha - Tematické kanály Sport 1 a Sport 2 budou i v této sezóně vysílat přímé přenosy z hokejové KHL. Novinkou, která diváky jistě potěší, je však získání exkluzivních vysílacích práv na duely, ve kterých se objeví týmy HC Lev Praha a HC Slovan Bratislava.
  • Sport 2, 18:45 – SKA Saint Petersburg – Slovan Bratislava - Tematické kanály Sport 1 a Sport 2 budou i v této sezóně vysílat přímé přenosy z hokejové KHL. Novinkou, která diváky jistě potěší, je však získání exkluzivních vysílacích práv na duely, ve kterých se objeví týmy HC Lev Praha a HC Slovan Bratislava.
  • Nova Cinema, 20:00 – romantická komedie a drama Lepší už to nebude – Melvin Udall je úspěšný spisovatel kýčovitých románků. Žije sám na Manhattanu a s požitkem znepříjemňuje život všem v okolí. Tradiční oběti Melvinova mrzoutství je jeho soused – talentovaný umělec Simon. Vhodným objektem pro zlomyslné kousky je hned ze dvou důvodů. Za prvé je homosexuál a za druhé má psa, kterého Melvin upřímně nesnáší. Svými uštěpačnými poznámkami umí spisovatel znechutit kohokoliv. Pouze protřelá číšnice Carol Connellyová má jazyk dost ostrý na to, aby dokázala svérázného zákazníka usadit. Když se Melvin dozví, že má těžce nemocného syna, rozhodne se jí pomoci. Stejně jako před nedávnem pomohl Simonovi, který se stal obětí loupežného přepadení. Americká romantická komedie a drama (1997)
  • HBO, HBO HD; 21:00 - akční dobrodružný scifi thriller Captain America: První Avenger - Steve Rogers (Chris Evans) je idealistický mladík, který stejně jako drtivá většina jeho vrstevníků touží vstoupit do armády, aby mohl Americe pomoci zdolat nacisty, až se jeho země zapojí do Druhé světové války. Jenže nemá sebemenší šanci, protože je podměrečný a neduživý a jediným jeho předpokladem je zarputilost, s jakou se nechává opakovaně vyhazovat od odvodových komisí. Ta ve finále rozhodne o tom, že ho vyberou jako vhodného kandidáta pro unikátní vědecký experiment, který má Americe produkovat Supervojáky. Jeho premiéra se vydaří a ze Stevea se díky vědeckému týmu vedeném Dr. Erskinem (Stanley Tucci) stane dokonalá lidská bytost. Na boj s nacisty přesto nedojde, protože se zjeví mnohem nebezpečnější nepřítel. Americký akční dobrodružný scifi thriller (2011)
  • ČT 2, 21:50 – drama Ledová bouře - Listopad 1973, Connecticut, USA. Každý z Beatles točí sólové album, manželská nevěra je součástí života většiny rodin, sex přestal být tabu. V rodině Hoodových zrušili všechny zábrany. Rodičům i dětem vyhovují jejich vlastní představy sexuální revoluce. Před setměním, kdy se každý člen rodiny připravuje na svůj noční život, přichází nejhorší ledová bouře za posledních sto let. Po noci nemorálních událostí a jedné tragédie se rodina v mrazivých ranních hodinách po bouři sjednocuje, aby zachránila téměř zpřetrhaná pouta. Americké drama (1997)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).