Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Válka policajtů, Kurýr a finále Hotelu Paradise

6. 7. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Prima love, 20:00 – reality show Hotel Paradise (finále) - Finále celosvětově úspěšné show je tady. Kdo získá výhru 50 000 eur a kdo odejde jako poražený? Sledujte přímý přenos a rozhodněte i vy o vítězi Hotelu Paradise
  • ČT 4, 20:00 – Samsung Diamond League 2012 Paříž - Přímý přenos sedmého závodu seriálu nejprestižnějších světových atletických mítinků
  • Joj, 20:15 – film Kurýr - Profesionální kurýr je povolání jako každé jiné. Někdo chce někam něco přepravit, ale protože se mu zdají poštovní služby neadekvátní, raději svěří tento úkol profesionálovi, který jakoukoliv zásilku přebere s kamenným obličejem, naprosto diskrétně ji přepraví a od odběratele vyinkasuje dohodnutou sumu peněz. Přesně takhle si vydělává i Frank Martin (Jason Statham), který patří ve svém oboru mezi nejlepší z nejlepších. Drží se totiž jednoho zásadního pravidla – nikdy danou zásilku neotevírej. Jenže jednoho dne toto pravidlo poruší a v kufru automobilu nalezne svázanou mladou dívku. Akční krimi thriller (Francie, USA; 2002)
  • Nova, 20:20 – film Vesničko má středisková - Můžete se tu setkat se svérázným a okouzlujícím doktorem Skružným, řidičem družstevního náklaďáku Pávkem a jeho závozníkem, mentálně zaostalým Otíkem, ke kterému se Pávek chová s jako k vlastnímu, i když mu Otík ve své prostotě připravuje jeden malér za druhým, žárlivým hrubiánem Turkem, jeho ženou Janou a jejím milencem, zootechnikem Kašparem, akademickým malířem Rybou a řadou dalších svérázných postaviček obývajících střediskovou obec Křečovice. Jejich osudy se proplétají v řadě komických i poněkud hořkých epizod. Komedie (Československo, 1985)
  • Markíza, 23:10 – film Válka policajtů - Režisér Olivier Marchal (sám bývalý policista) natočil příběh na základě skutečných událostí a situoval ho na slavné Nábřeží Zlatníků 36, do sídla pařížské policie. Právě tam začíná drama dvou policistů Léa Vrinkse a Denise Kleina, které kromě příslušnosti k různým útvarům – Léo pracuje pro BRI (Zásahová a pátrací brigáda) a Denis pro BRB (Brigáda pro boj s organizovaným zločinem) – dělí i rozdílný postoj k práci. Zatímco Denis usiluje především o moc a postavení, Léo patří k onomu staromódnímu typu policajtů, posedlých svou prací, kteří mají známé na obou stranách zákona a v zájmu spravedlnosti občas neváhají jeho hranici překročit. Krimi thriller (Francie, 2004)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).