Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Skyfall, Mission Impossible: Ghost Protocol a Star Trek

25. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 20:05 – FK Jablonec – FK Mladá Boleslav – Přímý přenos utkání fotbalové SYNOT ligy.

  • Nova Cinema, 20:00 – sci-fi film Star Trek – Mladou posádku na palubě hvězdné lodi U.S.S. Enterprise čeká nelehký úkol. Musejí najít způsob, jak zastavit zákeřného padoucha Nera, jehož honba za pomstou ohrožuje celé lidstvo. Osud Galaxie spočívá v rukou dvojice zapřísáhlých nepřátel Kirka a Spocka. Ale jen spojení jejich divokého instinktu s chladným rozumem provede posádku bez úhony velkým nebezpečím a dovolí pustit se tam, kam se dosud nikdo nevydal. Americko-německý sci-fi film (2009)

  • Prima, 20:15 – bondovka Skyfall - Agent 007 ve svém nejnovějším dobrodružství. Tentokrát musí zneškodnit narůstající hrozbu globálního kyberterorismu. Bondova nadřízená M učiní chybné rozhodnutí, a tak ztrácí důvěru svých nadřízených. 007 se pouští do pátrání po přeběhlíkovi z vlastních řad, který má s M nevyřízené účty. Britský akční film (2012)

BRAND24

  • Relax, 21:50 – drama Božský – Portrét výjimečného muže, který stál čtyřicet let v čele Itálie – Giulia Andreottiho. Andreotti byl snímek zachycující úsek ze života italského politika Giulia Andreottiho, který byl v poválečném období sedmkrát italským premiérem a v mezidobí aktivním členem (většinou ministrem) křesťanskodemokratických vlád. Italské drama (2008)

  • Nova, 22:35 – akční film Mission Impossible: Ghost Protocol - Agent Ethan Hunt je obviněn z teroristického útoku na Kreml a na základě Ghost Protocolu vydaného americkým prezidentem jsou on i agentura IMF zapovězeni. Bez jakýchkoliv zdrojů a podpory se proto agent a jeho elitní tým vydává na utajenou misi, pomocí níž se pokusí odhalit pravého pachatele atentátu, jehož je třeba zastavit dřív, než udělá něco daleko horšího… Americký akční film (2011)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).