Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Pravidla lži, Město psanců a Odplata

21. 3. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • CS Film, 20:00 – povídkový film Každý mladý muž – Vojenské prostředí jako dějiště nespočetných absurdit. V první povídce, v níž se mihne i Václav Havel, doprovází déle sloužící voják nezkušeného nováčka na nemocniční vyšetření. Druhá povídka se věnuje úsilí vojáků uspořádat taneční zábavu. Československý povídkový film (1965)
  • Nova, 20:20 – dobrodružný film Indiana Jones a Poslední křížová výprava – Archeolog a dobrodruh Indiana Jones je na stopě Svatého grálu! Musí navíc zachránit svého otce Henryho před nacisty, protože jedině on ví, kde se posvátná relikvie nachází. Americký dobrodružný film (1989)

BRAND24

  • ČT 2, 21:00 – psychologické drama Pravidla lži – Dvanáct osudů lidí, kteří se snaží překročit svou minulost. Film získal Českého lva 2006 za nejlepší scénář, Cenu Asociace českých filmových klubů a řadu dalších cen. České psychologické drama (2006)
  • Prima, 23:15 – western Město psanců – Guvernér vyhlásil amnestii pro všechny pronásledované psance. Nepřihlášení zločinci nalézají útočiště v nedaleké vesnici. Maršál Colby, který po nich jde, je však rozhodnut neměřit všem stejným metrem. Ani těm, kteří by se rádi napravili. Špičkový střelec McCord, který by už řemeslo rád pověsil na hřebík, se najednou ocitá sám proti všem. Italský western (1968)

  • Nova Cinema, 23:30 – thriller Odplata – Smrtelné nebezpečí nehrozí Porterovi ze strany okradeného gangu, ale hlavně ze strany parťáka Resnicka. Odplata je neodvratná. Americký thriller (1999)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).