Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Okno z ložnice, Bestiář nebo G.I. Jane

17. 6. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:15 – western Vyrovnání účtů – Gregory Peck je po sedmi letech propuštěn z vězení, kde seděl za bankovní loupež. Jeho parťák ho podrazil a střelil do zad a teď si to s ním hodlá vyřídit.

  • Prima, 21:35 – akční G.I. Jane – členy elitní jednotky rychlého nasazení Navy SEAL mohou být pouze ti nejzdatnější a nejodolnější vojáci. Pokud příslušnice zpravodajské služby vydrží drsný a nelidský výcvik, otevře cestu dalším ženám.

  • ČT Art, 22:25 – povídkový film Dýmky – vždy jedna dýmka, vždy jedna žena, vždy dva muži. Česko-rakouský film Vojtěcha Jasného podle povídek Ilji Erenburga.

BRAND24

  • ČT 2, 22:30 – krimi Okno z ložnice – během večera, který ambiciózní architekt tráví s manželkou svého šéfa, se stane něco značně neobvyklého. Jeho milenka spatří z okna neznámého muže právě v okamžiku, kdy se pokouší zabít na ulici dívku. Útočník však Sylvii zahlédne a rychle zmizí z místa činu.

  • Nova, 22:35 – drama Bestiář – půvabná a ambiciózní dívka Karolína podlehne kouzlu odtažitého burziána Alexe a marně svádí boj o to, aby se od egocentrického muže odpoutala. Proto se rozhodne chovat tak, aby měla věci pod kontrolou, byla nezávislá a více brala než dávala. Ale záhy pozná, že tudy cesta nevede…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).