Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Mizerové, Nezvratný osud, Prstýnek a Štěstí na dosah

28. 12. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Prima family, 16:30 – romantická komedie Prstýnek - Na zámek nedaleko dědiny přichází panstvo mladá a krásná kněžna se senilním manželem. Zdravý vzduch jim má pomoct k vytíženému dědici. Kněžna se náhodou setká s dědinským chasníkem Sochorem a brzy porodí syna. Dotyčný dědinský mladík se potom ožení a má samé dcery. Kněžna se po letech vrací se šikovným synem. Ten se zahledí do Sochorovy dcery, ale její otec ho žene řemenem… Československá romantická komedie (1944)
  • Nova Cinema, 20:00 – životopisné drama Štěstí na dosah - Chris Gardner (Will Smith) je otec tříčlenné rodiny, který se zoufale snaží najít takovou práci, aby dokázal uživit sebe a své nejbližší. Přestože vyvíjí obrovské úsilí, aby udržel rodinu nad vodou, matka (Thandie Newton) jeho pětiletého syna Christophera (Jaden Christopher Syre Smith) už nedokáže vzdorovat psychickému stresu z permanentní finanční krize a po těžkém rozhodování je opustí. Chris, který je nyní svobodným otcem, se i nadále všemi možnými způsoby snaží najít lépe placenou práci. Americké životopisné drama (2006)
  • ČT 1, 20:00 – pohádka Peklo s princeznou - Komediální filmová pohádka pro celou rodinu Peklo s princeznou vypráví o tom, co se stane, když se tvrdohlavá princezna odmítne vdát za prince a královskou lest s nepravými čerty prokoukne sám Lucifer. Bude svatba, válka, nebo peklo na zemi? Bude legrace! A spousta falešných i pravých čertů, kteří umí pěkně zkomplikovat život! Česká pohádka (2009)
  • Nova, 21:55 – akční komedie Mizerové - Maskovaná banda Francouze Foucheta vnikne do trezoru protinarkotického oddělení a uloupí heroin za sto milionů dolarů. Na případ jsou nasazeni zkušení detektivové Marcus Burnett a Mike Lowrey, kteří mají na dopadení pachatele dva dny, jinak případ převezme FBI. Zatímco Marcus je usedlý otec rodiny a milující manžel, Mike je světák a sukničkář, užívající plnými doušky právě nabytého dědictví. Americká akční komedie (1995)
  • Markíza, 0:10 – hororový thriller Nezvratný osud - Smrt je někde nablízku a Alex Browning má to štěstí (nebo smůlu), že ví kdy a kde se zubatá objeví. Alexovo zvláštní nadání se poprvé projeví těsně po nástupu na palubu letadla, kterým má, společně se svými spolužáky ze střední školy, letět na školní výlet do Paříže. A právě když už sedí v kabině a se zapnutým bezpečnostním pásem čeká na odlet, promítne se mu před očima hrozivá vize, ve které prožije start letadla následovaný explozí. K výbuchu letadla následně skutečně dojde a nikdo nechápe, jak mohl Alex katastrofu předvídat. Po několika týdnech začínají umírat další z těch, co díky Alexovi přežili. Alex postupně nabývá přesvědčení, že díky jeho předtuše se jim všem sice podařilo smrt obelstít, ale ne nadlouho. Americko-kanadský hororový thriller (2000)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).