Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Miami Vice, Čínská čtvrť a Aféra Thomase Crowna

27. 2. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • CS Film, 20:00 – komedie Slunce, seno, erotika – Ve třetím pokračování bláznivých letních komedií se podíváme nejen do známé jihočeské vísky Hoštice, ale s jejími svéráznými obyvateli také do Itálie. Tam se totiž vypravili na pozvání družebního italského zemědělského družstva, jehož zaměstnanci se na oplátku chystají do Hoštic. Československá komedie (1991)
  • ČT 2, 21:45 – thriller Aféra Thomase Crowna – Pierce Brosnan jako milionářský zloděj vytříbeného vkusu, který se nerad nudí. Americký romantický thriller (1999)

  • STV 1, 21:50 – krimithriller Čínská čtvrť – Jake Gittes (Jack Nicholson) je soukromý detektiv, kterého si najme krásná dáma (Faye Dunaway), aby vypátral důkazy nevěry jejího manžela. Během svého vyšetřování se však zaplete do sítě podvodů a křivd odhalujících sérii osobních i politických skandálů. Film, který dnes již používá kultovní status, byl oceněn Oscarem za nejlepší scénář. Americký krimithriller (1974)

BRAND24

  • Prima, 22:10 – akční thriller Miami Vice – Detektivové James a Ricardo v utajení odhalují bandu pašeráků drog a vrahů. Akce probíhá úspěšně, ale jen do doby, než jeden z nich pozná krásnou manželku obávaného mafiána. Hra na ostří nože se pro policisty stává každodenní činností a je jen otázkou času, kdy je zločinci odhalí. Americký akční thriller (2006)

  • ČT art, 22:10 – drama Kým sa skončí táto noc – Iluze štěstí, která měla vydržet aspoň do rozednění. Oceněno čestným diplomem na MFF v Locarnu. Slovenské drama (1965)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).