Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: L. A. - Přísně tajné, Ghost Dog - Cesta samuraje a Bídníci

15. 3. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – romantické krimi drama Bídníci - Jean Valjean se dostal na galeje za to, že ukradl kousek chleba pro svou hladovějící rodinu. Díky neúspěšným pokusům o útěk byl z nucených prací propuštěn až po dvaceti letech. Sílu změnit svůj osud dala Valjeanovi až dobrota starého biskupa, který před policií zapřel jeho loupež. O deset let později je z bývalého galejníka vážený starosta malého městečka. Naneštěstí je novým velitelem místní policie jmenován inspektor Javert, který zná Valjeana z galejí. Německo-britské romantické krimi drama (1998)
  • Doma, 20:20 – romantické drama a komedie Ledové ostří - Když se jednoho dne zraní olympijský hokejista Doug Dorsey, jeho život přestane mít smysl. Kate Moseley je jednou z nejtalentovanějších krasobruslařek na světě, která žije jen pro výhru na zimních olympijských hrách. Jejím jediným problémem je, že nemůže najít toho správného sportovního partnera. Zde se naskytne příležitost pro Douga, kterému se tak otevře nová šance dostat se na led. Americké romantické drama a komedie (1992)
  • ČT 2, 21:40 – akční drama Ghost Dog – Cesta samuraje - Ghost Dog je vrah řídící se filosofií japonských samurajů. Žije na střeše opuštěné budovy na okraji New Yorku, obklopen svými milovanými holuby. I on, jediný svědek zločinů, se stane pro své chlebodárce nepohodlným. Jako varování pro Doga, padnou za oběť mafiánů jeho nejmilejší holubi. To však byla pro mafii velká chyba. Francouzsko-německé akční drama (1999)
  • Joj, 23:00 – akční komedie Bitch Slap - Připojte se k akční jízdě/seznamte se s komandem tří nejkrásnějších žen, jaké jste kdy ve filmu viděli! Hel, Trixie a Camero jsou opravdové sexbomby, které vedle svých vnadných křivek ovládají také všechny typy zbraní a pěstní souboje. Společně hledají v poušti diamanty v hodnotě 200 milionů dolarů, aby mohly začít své životy od začátku. Jednoduchý plán se ale zkomplikuje, když se proti nim postaví největší lotři místního podsvětí. Nenechte si ujít tuto atraktivní podívanou plnou skvělých comicsových triků a zběsile nádherných žen! Americká akční komedie (2009)
  • Prima family, 23:25 – krimi thriller L. A. Přísně tajné - Kriminální příběhy „drsné školy“ měly v minulosti nejen velký úspěch mezi čtenáři, ale také získaly dlouhou řadu napodobitelů. Mezi ty nejlepší patří bezesporu spisovatel James Ellroy, podle jehož stejnojmenného románu natočili američtí tvůrci svůj film. Detektivové Bud White, Jack Vincennes a Ed Exley pátrají v Los Angeles po pachatelích několika vražd. Mezi ně patří krvavé přepadení v kavárně Nite Owl a podivná smrt tajemné krásky Susan Leffersové. Americký krimi thriller (1997)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).