Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Karjala Cup, Rozdvojená duše, Hra a 127 hodin

9. 11. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 17:00 – Finsko – Česko - Přímý přenos utkání turnaje o Pohár Karjaly z Finska
  • HBO, HBO HD; 20:00 – dobrodružné drama 127 hodin - Jedné páteční noci v dubnu 2003 se 26-letý Aron Ralston vydal do Utahu, aby zde strávil víkend lezením po odlehlých skalách národního parku Canyonlands. O šest dnů později se znenadání zjevil v civilizaci, bohatší o neuvěřitelný příběh a chudší o pravou ruku. Ralston (James Franco) přežil 127 trýznivých hodin v divočině s rukou přiskřípnutou ohromným kamenem, s malým množstvím jídla a jen několika kapkami vody. Bojoval s přírodou i vlastními démony a vyhrál. Americko-britské dobrodružné drama (2010)
  • Cinemax, 20:00 – komedie Venkovani - George Kellerman, který žije se svou ženou Gwen v městečku Twin Oaks v Ohiu, dostane skvělou nabídku, když je vybrán jako hlavní kandidát na prestižní místo v hlavním sídle své firmy. Všechno, co musí udělat, je projít pohovorem a pak vzít ženu a věci a přestěhovat se z Ohia do New Yorku. Když opadne první vlna nadšeného jásání, sbalí se manželé a vyrazí do New Yorku na pohovor s představou pohádkového víkendu. Jenže všechno je jinak. Americká komedie (1970)
  • ČT 2, 21:40 – mysteriózní romantický thriller Rozdvojená duše - Do psychiatrického ústavu Green Manors přichází Dr. Anthony Edwards, aby nahradil současného ředitele Dr. Murchisona, který má odejít do penze. Během prvního dne se do něj zamiluje mladá, krásná, ale poněkud chladná psychoanalytička Dr. Constance Petersenová. Ta také brzy zjistí, že tento muž trpí ztrátou paměti a není lékařem, jenž měl stanout ve vedení ústavu. Tím ale překvapivá odhalení nekončí, policie se domnívá, že právě on je podezřelý z vraždy. Romanticky laděný thriller natočil režisér Alfred Hitchcock podle scénáře Bena Hechta. Americký mysteriózní romantický thriller (1945)
  • Prima family, 23:15 – mysteriózní krimi thriller Hra - Investiční bankéř a multimilionář Nicholas Van Orten žije ve velkém luxusním domě, osamělým životem. Může si dovolit cokoli, o nic však nemá zájem. Ani o svého bratra Conrada, který se objeví, aby mu popřál k osmačtyřicátým narozeninám. A předal mu dárek, poukázku na Hru společnosti CRS. O smyslu hry mu však odmítne cokoli prozradit. Bankéř se při pracovním jednání náhodou ocitne v sídle CRS, kde s nechutí projde řadou náročných fyzických i psychických testů, ani tady se však o hře samotné nic nedozví. Sotva však podepíše smlouvu, začíná se roztáčet zpočátku nenápadné soukolí, které hrozí rozdrtit jeho kariéru, bohatství, postavení, svobodu a nakonec i život. Americký mysteriózní krimi thriller (1997)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).