Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: fotbal, Jak dostat tatínka do polepšovny nebo Muži v naději

1. 9. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT 1, 20:00 – komedie Jak dostat tatínka do polepšovny – Pokračování proslavené komedie Jak vytrhnout velrybě stoličku bylo napsáno ještě před uvedením prvního dílu. Luboš a Anna, Vaškovi rodiče, se ocitají ve složité situaci. Jeden druhého se snaží pochopit a respektovat svou rozdílnost povah zpočátku hlavně kvůli dítěti… (Československo, 1978)

  • ČT sport, 20:15 – fotbal: Česko–Německo – Přímý přenos utkání kvalifikační skupiny o postup na MS ve fotbalu 2018 z Eden Arény v Praze.

  • Nova, 20:20 – komedie Muži v naději – Může být nevěra základem šťastného manželství? Šarmantní bonviván Rudolf je o tom přesvědčen. S úspěchem tak uplatňuje svou divokou teorii v každodenní praxi s neutuchajícím elánem, který je u čerstvého šedesátníka záviděníhodný. O to víc pak nechápe naivitu svého nesnesitelně korektního zetě Ondřeje. (Česko, 2011)

BRAND24

  • Nova Cinema, 21:40 – thriller Oko bere – Ben Campbell (Jim Sturgess) je stydlivý a geniální student M. I. T., který nachází odpověď na svoje problémy s financováním studia v hazardních hrách. Není to však jednoduché… (21, USA, 2008)

  • ČT art, 22:15 – skupina Genesis – Portrét legendární art rockové skupiny, produkovaný jejími členy, včetně Petera Gabriela a Phila Collinse. (Genesis: Sum of the Parts, 2012)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).