Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Dannyho parťáci 3, Cestující potraviny a Match Point

21. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 10. 2011

UVNITŘ VIDEO Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice. Každý den odpoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova, 20:00 – film Dannyho parťáci 3 – Závěrečný díl trilogie krimikomedií o partičce zlodějíčků, kteří chtějí potrestat majitele kasina Willyho Banka za podvod na jednom z nich. Opět hvězdné obsazení: George Clooney, All Pacino, Matt Damon a další.
  • Joj Plus, 20:15 – pěvecká show X Factor USA 2011 – Záznam právě probíhající americké řady pěvecké soutěže X Factor, jen několik hodin po jejím živém odvysílání v USA.
  • Prima love, 20:45 – film Ledová vášeň – Krasobruslařka Alex upadne během mistrovství Francie při pokusu o trojitého axela a zpřetrhá si šlachy v noze. Vypadá to, že má po kariéře. Pak se jí ale ujme nový trenér, který v ni věří. Dokáže se vrátit na vrchol?
  • ČT 2, 21:00 – dokument Cestující potraviny – Dokument britské BBC popisuje fenomén přepravy obrovského množství potravin na velké vzdálenosti po celém světě. Věděli jste třeba, že se z Dánska do Japonska ročně doveze 40 tisíc tun slaniny, nebo z Kanady do Indie 400 tisíc tun hrachu?
  • Filmbox Extra, 22:30 – film Match Point – Romantické drama režiséra Woodyho Allena popisuje bývalého profesionálního tenistu (J. R. Meyers), který se snaží uplatnit jako tenisový instruktor. Seznámí se s bohatým mladíkem, jehož sestra se do něj zamiluje. Instruktorovi se ale líbí zbohatlíkova snoubenka (Scarlett Johansson). Vztah s oběma ženami najednou ale nelze udržovat donekonečna.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).