Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Alpské lyžování, 60 sekund a Šílený Max

13. 2. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 18:10 – Alpské lyžování: MS 2015 USA – Přímý přenos 1. kola obřího slalomu mužů z amerického Colorada

  • ČT Sport, 19:50 – Rychlobruslení: MS 2015 Nizozemsko – Přímý přenos závodu žen na 5000 m z nizozemského Heerenveenu

  • Nova, 21:50 – akční film 60 sekund – Bývalý zloděj aut Memphis Raines se vrací ke svému řemeslu a podnikne riskantní akci, aby zachránil život svému bratrovi, který se zapletl do zločineckého gangu. Americký akční film (2000)

BRAND24

  • Nova Cinema, 21:50 – sci-fi Šílený Max – Kultovní akční film je situován do Austrálie blízké budoucnosti. Policista Max spolu se svým parťakem Jimem při pronásledování zabije nebezpečného gangstera přezdívaného Noční jezdec. Motorkářský gang si přijíždí do města pro tělo svého člena a začíná terorizovat město. Policie je zdá se bezradná. Australské sci-fi (1979)

  • Prima, 22:15 – krimithriller Pulp Fiction: Historky z podsvětí – Tři na první pohled nesouvisející historky z krvavého podsvětí tvoří jeden příběh plný stylizovaného násilí, drog, dnes už kultovních dialogů, a hlavně absurdních situací a nečekaných dějových zvratů. Americký krimithriller (1994)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).