Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Matěji, proč tě holky nechtějí?, Casanova a Forrest Gump

20. 3. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Paramount Pictures
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

Nova, 13:30 – film Matěji, proč tě holky nechtějí? – Dospívající zednický učeň, mladík ve věcech lásky jelimánkovitý, žije u své babičky ve venkovské chalupě. Potýká se s milostnými problémy, ale marně čeká nějakou radu, protože čilá babička se znovu vdává za neméně čiperného důchodce… (Československo, 1981)

Nova Cinema, 16:05 – dobrodružný film Casanova – Benátky, 18. století. On byl legendárním dobrodruhem, jehož milostné úspěchy se staly inspirací pro tucty dalších generací svůdců. Ona byla nejnadanější spisovatelkou své doby, která čekala na vzácného muže s opravdovým pochopením pro věrnost a vášeň. (Casanova, USA, 2005)

ČT 1, 16:50 – ztřeštěná komedie Trhák – Panu Jíšovi se podařilo udat na Barrandově svůj první scénář. Už ve fázi přípravných prací s hrůzou zjišťuje, že filmaři naprosto obešli jeho záměr – místo sondy do života současné vesnice připravují velkolepou hudební show, o níž jsou přesvědčeni, že bude divácký trhák. Hned první záběry hovoří za mnohé… (Československo, 1980)

Prima Love, 20:15 – romantická fantasy Stmívání – Bella byla vždy trochu jiná. Když se její máma znovu vdala, rozhodla se sblížit se svým otcem a nastěhovala se k němu do malého deštivého městečka bez toho, aniž by čekala, že se její život změní. Na první hodině v nové škole si k ní přisedne tajemný a okouzlující kluk, který je jiný než všichni, které doteď potkala… (Twilight, USA, 2008)

BRAND24

ČT 2, 21:45 – film Forrest Gump – Prosťáček Forrest Gump je obyčejný muž, který od dětství dělal vše, co se mu řeklo. Do života si tak odnesl několik ponaučení své pečlivé maminky a osvědčené pravidlo, které se mu hodí mnohokrát a v nejrůznějších situacích: Když se dostaneš do problémů, utíkej. (Forrest Gump, USA, 1994)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).