Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Jizerská 50, King Kong a Horko

10. 1. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 8:30 – Klasické lyžování: Jizerská 50 – Přímý přenos největšího domácího dálkového běhu na lyžích, který je součástí světové série Ski Classics.

  • Prima Cool, 20:00  – klasika v moderní úpravě King Kong – Carl chce natočit film na tajemném ostrově, který lidské oko nikdy nespatřilo. Vydává se tedy s celým štábem a začínající herečkou na dobrodružnou cestu, z níž se možná nikdy nevrátí. Podle legendy totiž na ostrově žije obrovská nestvůra… (Nový Zéland, USA, Německo, 2005)

  • ČT 2, 20:00 – Muž zvaný Kůň – Hrdinou je anglický aristokrat John Morgan, který je ve dvacátých letech 19. století zajat při lovecké výpravě kmenem Siouxů. Je odvlečen do jejich ležení a stává se „koněm“, který musí tahat břemena pro starou indiánku Buvolí hlavu. Když však v táboře potká spřízněného zajatce, dozvídá se víc o domorodém životě a zvycích, naučí se jejich jazyk a nakonec… (USA, 1970)

BRAND24

  • Prima Love, 20:15 – romantická komedie Hledám přítele pro konec světa – Vesmírem se řítí obří asteroid, který už za tři týdny zničí život na Zemi. Lidé se snaží dohnat vše, co během dosavadního života zameškali. Pojišťovák Dodge hodlá využít zbývající čas k tomu, aby našel svou středoškolskou lásku. Osud mu však přivede do cesty mladou ženu ze sousedního bytu. (USA, Singapur, Malajsie, Indonésie, 2012)

  • ČT 2, 21:55 – krimi drama Horko – Horké léto spaluje krajinu i lidi. Uprostřed oceánu zrajícího obilí, v policejním obklíčení, prchá americký gangster Jimmy Cobb, který právě přepadl banku. Nechal za sebou několik mrtvých policistů i náhodných chodců. V žhnoucím vedru náhle objevuje farmu, kde je tolik úkrytů. Za chvíli už všichni vědí, že policie hledá nebezpečného Američana, který má u sebe spoustu peněz… (Francie, 1984)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).