Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Francouzský polibek pro začátečníky, Spiknutí a Chyť mě, když to dokážeš

21. 2. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: archiv
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit neděli před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

Fanda, 10:30 – dobrodružný film Útěk z Alcatrazu – Fascinující thriller vás zavede do jednoho z nejbezpečnějších a nejstřeženějších vězení světa – Alcatrazu. Odsud ještě nikdy nikdo neuprchl. Brzy se to však jednomu podaří. (Escape from Alcatraz, USA, 1979)

ČT 2, 20:00 – historické drama Valmont – Filmová adaptace slavného románu Choderlose de Laclose Nebezpečné známosti (1782), která na spletitém osudu dvou libertinských intrikánů zachycuje v poněkud odlehčené poloze obraz aristokratické společnosti několik let před Francouzskou revolucí. (Valmont, Francie, USA, 1989)

Nova Cinema, 20:00 – krimi komedie Chyť mě, když to dokážeš – Frank je dnes mužem v nejlepším věku s pověstí špičkového odborníka, ale ještě než dosáhl plnoletosti, tedy jednadvaceti let, pátrala po něm policie bezmála třiceti států a pro agenta FBI Carla Hanratthyo byl doslova noční můrou. (Catch Me If You Can, USA, 2002)

Kino Barrandov, 20:15 – romantická komedie Francouzský polibek pro začátečníky – Henrik je toho názoru, že Francie není zas až tak skvělá, zejména po svých zkušenostech s učitelem francouzštiny. Potom ale potká Valerii a je z toho láska na první pohled. (Französisch für Anfänger, Německo, Francie, 2006)

BRAND24

Nova, 22:10 – thriller Spiknutí – Co je skutečnost a co mystifikace? To ví jen on sám – newyorský taxikář Jerry Fletcher. Je to podivín, který každému pasažérovi vypráví o nejrůznějších spiknutích, v jejichž pozadí stojí oni. Jde tím na nervy nejen lidem, kteří ho vidí poprvé v životě, ale také právničce Alici Suttonové, jež pracuje na ministerstvu spravedlnosti. (Conspiracy Theory, USA, 1997)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).