Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: finále Fed Cupu s Petrou Kvitovou, Kluci nepláčou a Proces

4. 11. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 10:30 – Česko – Srbsko - Přímý přenos 2. dne finálového utkání Fed Cupu 2012
  • Film Europe Channel, 19:50 – mysteriózní krimi drama a thriller Proces - Josef K. byl zatčen. Čeká na soud, ke kterému nevidí žádný důvod, je seběvědomý, je přesvědčen, že došlo k mýlce. Přesto se jako nevinný nechová. Situaci nemá ulehčenou ani on, ani divák. Ariadninu nit, klíč k pochopení, předkládá v nesmrtelném románu spisovatel Franz Kafka, režisér Orson Welles nabízí pozorovatelům svoji interpretaci. Francouzsko-italsko-německý mysteriózní krimi drama a thriller (1962)
  • CS Film, 20:00 – válečné psychologické dobrodružné drama Oáza - Severní Afrika 1943: Skupina vojáků cizinecké legie se pod vedením českého poručíka chce probít ke spojeneckým jednotkám. V opuštěné pouštní oáze dojde ke střetnutí s posádkou německého letadla. Neprávem zapomenutý válečný film, který nadchne především skvělými hereckými výkony. Československo-sovětské válečné psychologické dobrodružné drama (1972)
  • Cinemax, 21:25 – komedie Pro strach naděláno - Vrchní detektiv inspektor Jack Cloth je těžký alkoholik a samotář, který se po záhadné smrti své manželky zcela ponořil do práce. Cloth se spojí s kurážnou Anne Oldman a společně vyšetřují sérii strašlivých vražd. Britská komedie (2012)
  • HBO 2, 22:50 – romantické krimi drama Kluci nepláčou - Teena Brandonová, děvče z malého městečka, utíká po krádeži auta před spravedlností. Při té příležitosti si změní jméno na Brandon Teena a spolu s tím kompletně změní svou osobnost. Teena má totiž už dlouho pocit, že se narodila ve špatném těle. V obrovských zmatcích, které provázejí její přeměnu se seznamuje s dívkou jménem Lana, která fatálně vstoupí do jejího života. Po krátké romantické známosti se Lena doví celou pravdu – policie totiž zatkne „Brandona“ a uvězní ho v ženském oddělení. Vyjevit těžkou pravdu milované osobě je pro Teenu nadlidský úkol, ale ukáže se že pravda její vztah s Lanou neohrozí. Bohužel do situace zasáhne Lanina rodina – která vyrovná účty za „zrazenou Lanu“ po svém. Americké romantické drama (1999)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).