Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Finále ČS má talent, Kajínek a Tron: Legacy

27. 11. 2011
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
27. 11. 2011

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit nedělní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší nové každodenní rubrice. Každý den odpoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Prima, 20:00 – Česko Slovensko má talent: Velké finále - Ve finále se o přízeň diváků a celkové vítězství utká desítka finalistů, kteří postoupili ze tří semifinálových kol. Svá finálová vystoupení představí iluzionista Stevie Starr, dívčí taneční skupina Ladylicious, dětská zpěvačka Diana Kalashová, malí akrobaté Jo-Joo, zpěvák Tomáš Buranovský, zpěvačka Eva Burešová, operní trio La Gioia, hudební skupina Segment, dětská zpěvačka Adéla Ferencová a tanečník electro boogie Atai Omurzakov.
  • Nova, Nova HD, 20:00 – Kajínek - Kriminální thriller inspirovaný příběhem Jiřího Kajínka, který je považován za prvního nájemného vraha v České republice. Díky svému útěku z vězeňské pevnosti Mírov se z něj stala legenda a také nejhledanější člověk v Evropě. Pět týdnů, kdy unikal policii, je dodnes zahaleno tajemstvím. Filmový Kajínek je silným příběhem nejznámějšího vězně u nás, příběhem dvojnásobné vraždy, příběhem obhájkyně hledající nové důkazy, příběhem podsvětí a jeho prorůstání do státní správy i příběhem manipulace. Je Jiří Kajínek obětí konspirace nebo chladnokrevný zabiják?
  • HBO, HBO HD, 20:00 – Tron: Legacy - Sama Flynna, 27letého rebela, pronásleduje záhadné zmizení jeho otce Kevina Flynna, muže, který byl kdysi známý jako největší světový tvůrce videoher. Když Sam objeví záhadný signál poslaný ze staré Flynnovy arkády – signál, který mohl být jenom od jeho otce – zjišťuje, že se ocitl v digitálním světě, kde byl Kevin uvězněn po 20 let. S pomocí nebojácné válečnice jménem Quorra, se otec a syn vydávají na cestu, která jim může přinést život nebo smrt, cestují po vizuálně fantastickém cyber vesmíru – vesmíru, který stvořil sám Kevin.
  • MGM, 20:00 – Muž jménem La Mancha - Cervantes je zatčen a uvězněn vojáky španělské inkvizice poté, co sehrál komediální divadelní představení, které zesměšňovalo španělskou vládu. Cervantesovi spoluvězni by si rádi rozdělili jeho majetek, ale autor se zoufale snaží zachránit rukopis svého posledního díla. A aby si vězně získal, s jejich přičiněním uspořádá představení své nové komedie o idealistickém rytíři Donu Quijotovi. Don Quijote, s pomocí svého věrného sluhy Sancha Panzy, je rozhodnut bojovat se zlem ve všech jeho formách, ale nejčastěji nakonec bojuje s větrnými mlýny.
  • Doma, 23:15 – Iluzionista - Nadaný iluzionista Eisenheim (Edward Norton) ohromuje vídeňské publikum a o jeho výjimečnosti se dozvídá také princ Leopold (Rufus Sewell). Krutý následník trůnu se rozhodne navštívit Eisenheimovo vystoupení se svou krásnou snoubenkou Sofií (Jessica Biel). Ta si brzy uvědomuje, že zná mága z dětství. Téměř zapomenutý vztah znovu ožívá a tajní milenci se rozhodnou spolu uprchnout. Následujícího dne je však Sofie nalezena mrtvá. Zdrcený Eisenheim nedbá vyšetřujícího inspektora Uhla (Paul Giamatti) a bere spravedlnost do svých rukou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).