Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Bohouš, Nevada Smith nebo Fešáci a Nedvědi v Lucerně

16. 7. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT1, 15:55 – mikrokomedie Bohouš – Správce horského hotýlku Alois Randa (Jiří Sovák) má starostí nad hlavu: očekává početný zájezd turistů, nestíhá vařit a jeho jediná zaměstnankyně, pokojská Miluška (Zdena Hadrbolcová), si balí kufry. S Bohoušem už tady nezůstane ani minutu. Bohouš je Randův obrovský bernardýn, který odmítá respektovat Miluščino soukromí. Pokojská je tedy pryč, zato přichází první host (Vladimír Menšík) a má hlad jako bernardýn… (Československo, 1968)

  • ČT2, 20:00 – western Nevada Smith – Tři muži přepadnou srub zlatokopa Samuela Sanda, kterého i s manželku zabijí. Syn Max Sand jde po stopě vrahů, je odhodlán k pomstě rodičů za každou cenu. Po řadě dní zabíjí prvního pronásledovaného muže v souboji, druhého nachází v táboře pro trestance. Posledního vraha svých rodičů Sand objeví až po mnoha měsících… (USA, 1966)

  • Prima Cool, 20:00 – fantasy Eragon – Chudý farmářský chlapec najde v Dračích horách podivný modrý kámen. Zprvu ho chce pouze zpeněžit a zabezpečit jím rodinu na nadcházející krutou zimu, jenže když se z kamene vyklube dračí mládě, uvědomí si, že stojí tváří v tvář dobrodružství, které sahá vysoko nad jeho možnosti. (USA, Velká Británie, Maďarsko, 2006)

BRAND24

  • ČT art, 20:20 – Fešáci a Nedvědi v Lucerně – Koncert, na němž v Praze po letech opět společně vystoupili bratři Jan a František Nedvědovi. (Česko, 2008)

  • Nova Cinema, 22:20 – fantasy Mortal Instruments: Město z kostí – Clary je obyčejná patnáctiletá holka, která žije v newyorském Brooklynu se svou mámou. Má poklidný život jako ostatní, až do okamžiku, kdy se večer v klubu stane vražda a ona je jediná, která ji vidí. Tělo zavražděného se navíc hned vypaří… (The Mortal Instruments: City of Bones, USA, Německo, Kanada, 2013)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).