Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: American Horror Story, Schůzka se stíny a finále French Open

9. 6. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 15:05 – French Open 2013 - Přímý přenos finálového utkání mužů
  • CS Film, 20:00 – drama Schůzka se stíny - Dva lidé poznamenaní válečnou minulostí se po letech znovu setkají při archeologických výzkumech. Zejména zamlklý, nepřístupný muž se však zdráhá komukoli přiznat své trýznivé zážitky z nacistického koncentračního tábora, kde se stal objektem hrůzných lékařských pokusů. Režisér Jiří Svoboda se ve svých filmech vždy snažil o expresivní vypravěčství, ale tentokrát upadl až do osidel manýrismu, snahy za každou cenu překvapovat nezvyklými výrazovými prostředky. Bohužel jejich samoúčelnost notně oslabuje zamýšlené vyznění. Československé drama (1982)
  • Prima Cool, 22:10 – hororový a mysteriózní seriál American Horror Story - Manželé s dcerou se přestěhují do starého domu, kde se dějí podivné věci. Zdá se, že tajemné hlasy i výstřední sousedé mají souvislost s děsivou historií tohoto místa. Je jen otázkou času, kdy se něco hrozivého stane znovu. Americký hororový a mysteriózní seriál (2011)
  • ČT 1, 22:15 – drama Všichni moji blízcí -  Příběh okresního lékaře doktora Silbersteina, veselého optimistického člověka, který nikdy neztrácel humor a naději v lepší zítřek… Jenomže – píše se rok 1938 a přichází období po osudném mnichovském diktátu. Česko-slovenské a polské drama (1999)
  • Nova, 23:00 – krimi drama a komedie Prostředníci - V roce 1995 měl každý VCR, hudba se prodávala jen v obchodech a internet teprve čekal na svůj velký boom. Podnikatel Jack Harris (Luke Wilson) měl dokonalý život – krásnou rodinu a úspěšnou kariéru. V té době se setkal s Waynem Beeringem (Giovanni Ribisi) a Buckem Dolbym (Gabriel Macht), dvěma génii, kteří objevili způsob, jak dospělým prodávat zábavu přes internet. Jack souhlasí, že jim pomůže a brzy se stane jedním z nejbohatších podnikatelů své doby. Staňte se svědky příběhu tak skandálního, že ani nebudete věřit, že se skutečně stal. Tento příběh je důkazem, že byznys má se sexem velmi mnoho společného – cesta dovnitř je snadná, ale jak chcete ven, jde to sakra těžko. Americké krimi drama a komedie (2009)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).