Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Zodiac, Šílený Max a Dóm hromu nebo Vítr v kapse

18. 5. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT1, 20:00 – krimi Mravenci nesou smrt – Pašování a překupnictví drog bylo závažným problémem i za minulého režimu. Osudy mladistvých narkomanů jsou tak vlastně podobné těm současným… (Československo, 1985)

  • Prima Max, 20:15 – komedie Vítr v kapse – Hlavními hrdiny filmu inspirovaného vlastními zážitky režiséra Soukupa z plzeňské Škodovky jsou dva nerozluční kamarádi, kteří po absolvování průmyslovky nastupují do velkého strojírenského závodu. Tady prožívají první pomaturitní rok života, tady se jejich neujasněné představy a ideály střetávají s naprosto odlišnou praxí. (Československo, 1982)

  • Nova Cinema, 21:45 – akční sci-fi Šílený Max a Dóm hromu – Dva muži vstoupí, odchází jen jeden. Taková jsou pravidla arény v Dómu hromů ve městě Bartertown. Šílený Max se tentokráte stává zachráncem kmene ztracených dětí a Tina Turner září v roli dominantní Aunty Entity. (Mad Max Beyond Thunderdome, Austrálie, 1985)

BRAND24

  • Nova, 22:05 – drama Zodiac – Novinář Jake Gyllenhaal se dostane k případu záhadného masového vraha, který zabíjí náhodně vybrané oběti. Zločinec, přezdívaný Zodiac, rozeslal do novin dopisy a šifrované zprávy o svých budoucích i minulých vraždách. Touha po jeho odhalení se pro žurnalistu stává posedlostí. Drama podle skutečných událostí. (USA, 2007)

  • Prima Max, 22:05 – akční Zastav a nepřežiješ – Existuje tisíc způsobů, jak si zvednout adrenalin v krvi. Chev Chelios ho dnes bude potřebovat hodně. Celý svět se s ním točí, prakticky se nemůže hýbat a srdce mu stěží bije. Včerejší akce se příliš nezdařila a nájemný vrah nechal svoji oběť uniknout. (Crank, USA, 2006)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).