Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Top Gun, Wall Street, Vetřelci vs. Predátor 2 a Život savců

21. 11. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 2, 20:00 – dokument Život savců: Život na stromech - Drobné šelmičky z pouště Kalahari tráví noci v norách. Všechnu potravu, kterou potřebují, najdou na zemi. Jsou rychlé a dobře běhají. Přesto umějí šplhat po stromech. Mají k tomu jeden velmi dobrý důvod. Nejdříve se ale musejí zahřát na ranním sluníčku. Když se zahřejí, přichází čas posnídat. Nejrozsáhlejší přírodovědný cyklus BBC posledních let (2002).
  • ČT Sport, 20:00 – futsalový zápas FK ERA-PACK Chrudim – FC Lokomotiv Charkov – Přímý přenos utkání základní skupiny UEFA Cup
  • Dajto, 20:10 – romantické drama Top Gun – Mladí vojenští piloti Pete „Maverick“ Mitchell a jeho kolega Goose jsou vysláni na pětitýdenní kurz do kalifornského Miramaru do školy pro elitní vojenské piloty, které se říká Top Gun. Maverick je na to hrdý a hodlá se stát nejlepším bojovým pilotem ve vojenském námořnictvu. Avšak jeho hazardérství není obdivováno, naopak mu působí mezi kolegy a nadřízenými potíže. Americký film (1986).
  • Fanda, 20:20 – film Wall Street - Bud Fox je ctižádostivý burzovní makléř, který nedokáže odolat pokušení a podílí se na ilegálních obchodech bohatého spekulanta. Kam až dokáže dravý nováček burzovního světa dojít při své honbě za úspěchem? Americký krimifilm (1987).
  • Prima Cool, 21:50 – sci-fi horor Vetřelci vs. Predátor 2 - Z vesmíru přilétá na Zemi loď. V ní jsou nestvůry, které začnou hned útočit na lidi. Vždy se přisají na lidský obličej, nakladou vajíčka do těla a poté se z těla „vyklube“ ještě horší zrůda – vetřelec. Brzy nato přilétá další loď s vesmírným tvorem – Predátorem, z jehož lodi vetřelci uprchli. Predátor likviduje těla mrtvých lidí, které zabili vetřelci, ale zabije i policistu, který ho při tom viděl, a stáhne ho z kůže. Americký sci-fi horor (2007).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).