Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Tipsport extraliga, Předčítač, Blade a Experiment

11. 10. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Fanda, 18:25 – HC Škoda Plzeň – Rytíři Kladno - Přímý přenos hokejového zápasu Tipsport extraligy
  • MGM, 20:00 – drama Rocky Marciano - Pro fanoušky profesionálního boxu je jméno Rockyho Marciana synonymem hrdinství, odvahy a nezdolné touhy po vítězství. Tento muž se stal doslova ikonou, ostatně, po kom myslíte, že dostal filmový Rocky ztvárněný Sylvesterem Stallonem svoje jméno. Život Rockyho Marciana ale rozhodně nebyl žádné peříčko, nezažíval jen slavná vítězství, ale také hluboké pády a hořká zklamání. Přesto se nikdy nevzdal a stále šel za svým cílem – být nejlepším boxerem světa. Americké drama (1999)
  • Film+, 21:05 – romantické válečné drama Předčítač - Když se studentu Michaelovi v poválečném Berlíně udělá špatně, pomůže mu třicátnice Hanna. Mladík ji poté vyhledá a vzplane mezi nimi krátký vášnivý vztah. Znovu se setkají za osm let – při procesu s válečnými zločinci… V hlavních rolích Kate Winslet a Ralph Fiennes. Americko-německé romantické válečné drama (2008)
  • HBO 2, 22:00 – drama a psychothriller Experiment - V šokujícím psychologickém thrilleru si zahrál Adrien Brody a Forest Whitaker. Téma filmu se točí kolem dvaceti čtyř mužů, kteří se účastní experimentu, který má simulovat život ve státním vězení. Americké drama a psychothriller (2010)
  • Nova, 23:20 – akční dobrodružný fantasy horor Blade - Síla nesmrtelnosti… duše člověka… srdce hrdiny! Blade (Wesley Snipes) je nesmrtelný bojovník, napůl člověk a napůl upír, bojující proti rozmáhajícímu se upírskému podsvětí, které se snaží postupně vyhubit celou lidskou rasu. Díky svým nadpřirozeným schopnostem je Blade tím posledním, kdo stojí mezi upířím lordem Deaconem Frostem (Stephen Dorff) a jím zosnovanou zkázou světa a všeho lidského. Americký akční dobrodružný fantasy horor (1998)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).