Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Smradi, Dračí život Bruce Lee a Carmen

21. 1. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

Prima Max, 20:15 – komedie Což takhle dát si špenát – Hrdiny jsou meloucháři Jarda Zemánek a Franta Liška, kterým nic není svaté. Sotva se dostanou z vězení, kde se ocitli kvůli nepodařené krádeži lihu, už jedou v další levotě. Oba výtečníky si totiž najme majitel kosmetického salónu v hotelu Imperial, spolčený s docentem Mlejnkem z výzkumného ústavu, kde právě vynalezli přístroj k regeneraci starých dojnic. Chce, aby získali přesnou kopii přístroje, který pak bude bohatým paničkám vracet ztracené mládí. (Československo, 1977)


Autor: ČT

ČT art, 20:20 – film Carmen – Zfilmování opery z roku 1875, jejímž autorem je Georges Bizet a autory libreta jsou Henri Meilhac a Ludovic Halévy na motivy stejnojmenné novely Prospera Mériméeho. Hrají/zpívají Julia Migenes a Plácido Domingo. (Carmen, Francie, Itálie, 1984)

Nova Cinema, 21:40 – mysteriózní film Dívka z budoucnosti – Dva mladí dokumentaristé chtějí natočit film o tajné sektě, kterou vede záhadná Maggie. Členové sekty svolí k tomu, aby se s ní setkali. Oblečeni do bílých chirurgických plášťů a se zavázanýma očima jsou dovedeni na tajné místo, kde se konečně setkají s Maggie. Žena jim sděluje, že přichází z budoucnosti… (Sound of My Voice, USA, 2011)

Prima Cool, 21:55 – film Dračí život Bruce Lee – Životní příběh nekorunovaného krále kung-fu Bruce Lee se nezabývá ani tak jeho záhadnou smrtí, ale především jeho inspirativním životem a nelehkou cestou, kterou urazil z hongkongských ulic až ke statutu herecké hvězdy. (Dragon: The Bruce Lee Story, USA, 1993)

Tipy C

ČT 2, 22:30 – drama Smradi – Manželé Marek a Monika Šírovi se přestěhovali z Prahy na vesnici. Hodlali tady najít nejen lepší vzduch pro vlastního synka trpícího těžkým astmatem, ale i vstřícnější klima pro dva starší adoptované syny, kteří nezapřou svůj romský původ. Sen o svobodném „přírodním“ prostoru však rychle bere za své… (Česko, 2002)


Autor: archiv

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).