Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Nebezpečné myšlenky, Baba na zabití a KHL

27. 10. 2011
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
27. 10. 2011

UVNITŘ FOTO Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice. Každý den odpoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Sport 1, 18:45 – Lev Poprad – SKA St. Petersburg – lední hokej KHL
  • Filmbox Extra, 19:30 – Baba na zabití - Černá komedie o zamilované dvojici, která konečně našla byt svých snů. Má to však háček, kterým je stará žena bydlící přímo nad nimi. Manželé brzy zjistí, co jim přináší život v novém domě – začínají splácet opravdu krutou daň. Okolnosti časem donutí Stuara a Nancy použít mimořádné prostředky, aby si udrželi klidný domov.
  • Kino CS, 20:00 – Lásky jedné plavovlásky - Hrdinkou filmu Lásky jedné plavovlásky je mladičká blondýnka Andula. Žije na internátě v malém středočeském městečku, kde na jednoho muže připadá deset žen – a většina je stejně ženatých. Andula touží, stejně jako většina jejich kamarádek, po trošce prosté lidské lásky. Je nezkušená, snadno uvěří slibům a lichotkám.

Lásky jedné plavovlásky představily v hlavní ženské roli Hanu Brejchovou. (Foto: Bontonfilm)

  • Prima, 0:45 – Nebezpečné myšlenky - Když Lou Anne Johnsonová (Michelle Pfeiffer) přijme místo učitelky na Parkmontské střední škole, ani jí nenapadne, že vstupuje do otevřené války se svými studenty. Třída, o jejíž angličtinářské vzdělání má pečovat, je totiž zvláštní třída: vesměs barevní žáci jsou sice inteligentní, ale naprosto neovladatelní. To, co sympatický kolega Hal Griffith jenom naznačuje, se vzápětí děsivě konkretizuje: všichni předchůdci mladé učitelky zatím skončili buď na psychiatrii, nebo dali okamžitou výpověď.
  • HBO, HBO HD, 1:05 – Predátoři – Elitní žoldák Royce (Adrian Brody) je unesen na neznámé místo, stejně jako další, zdánlivě náhodně vybraní jedinci. S výjimkou jednoho zneuznaného lékaře se však jedná o nejnebezpečnější zabijáky, žoldáky a odsouzené trestance, kteří byli na toto místo dopraveni pouze pro to, aby se stali živou kořistí pro novou rasu Predátorů. I když by nejraději pozabíjeli jeden druhého, musejí se, pokud chtějí přežít, proti společnému nepříteli spojit.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).