Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Grossmann a Šimek, Mstitel a Vrah skrývá tvář

21. 7. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT Sport, 18:50 – fotbal: SK Slavia Praha – Levadia Tallinn – Přímý přenos odvetného utkání 2. kvalifikačního kola Evropské ligy UEFA. 

  • Prima Max, 20:15 – kriminální drama Vrah skrývá tvář – V lese nedaleko Drahovic je objevena mrtvola mladé ženy. Na místo přijíždí zkušení kriminalisté, rozbíhá se obvyklý kolotoč namáhavého vyšetřování. Podezřelých je mnoho a slepých cest ještě více. V okamžiku, kdy se zdá, že pátrání definitivně uvízne na mrtvém bodě, je objevena další mrtvá dívka… (The Murderer Hides His Face, Československo, 1966; hrají: Rudolf Hrušínský, Radoslav Brzobohatý, Jiří Pleskot)

  • ČT 2, 21:40 – černá komedie Krásno – Krásno je jezero nad městem Šumperk, ve kterém našli utopenou maminku Michala, jedné z postav. Je dost hrozné žít s pocitem, že ve smrti vaší mámy je možná zapleten váš vlastní otec. Tohle je bohužel podezření, se kterým se musí Michal vyrovnávat. A jakkoli má příběh detektivní nádech a rámec, v určitých věcech detektivce vzdoruje. (Česko, 2014)

BRAND24

  • Prima Cool, 22:00 – thriller Mstitel – Hlavní postavou je bývalý policista, jehož manželka a děti se před pěti lety staly obětí atentátu. Protože byl ale i on úředně prohlášen za mrtvého, zmizel v podzemí města, kde si v systému kanalizačních stok a chodeb vybudoval tajnou základnu. Od té doby se zjevuje s heslem vinní budou potrestáni jako nelítostný soudce, porota i kat a zabíjí zločince, kteří unikají spravedlnosti. (The Punisher, USA, Austrálie, 1989; hrají: Dolph Lundgren, Louis Gossett, Jr.)

  • ČT art, 22:45 – Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna – Legendární zábavný pořad plný humorných scének, vtipných povídek a originálních písniček z roku 1970, objevený a zpracovaný v roce 1998. Video z Návštěvního dne 1. (Další účinkující: J. Helekal, N. Urbánková, Z. Burianová, M. Voborníková a Orchestr F. R. Čecha; scénář M. Šimek, J. Grossmann a J. Roháč; kamera J. Lebeda; režie J. Roháč)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).